Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti mit szerettek jobban? Egy szexuálisan tapasztalt nővel szexelni vagy egy szűz lánnyal? Ugyértem izgat titeket ha elvehetitek egy lány szüzességét, taníthathátok? Vagy ez nem jellemző?
Egyértelmű..szűz lány! Persze ha komoly és hosszútávú kapcsolatról van szó.....
Különben is minden férfi első szeretne lenni egy nő életében
ha nem is az összes nő életében de legalább egyében 100%.
Milyen élet az már ha sose vette el az ember egy nő szüzességét sem csak mindig mások után következett..
Szerintem meg egy "valóban" szűz lány megdöntése elég komoly feladat. Egyrészt halálra teszteli a pasiját hogy tényleg ő e az igazi, és még utána is lelkiismeretfurdalása lesz miután megtörtént.
Én egy csajjal találkoztam még múlt nyáron, akivel szakított a pasija mert nem szexeltek és már több mint egy éve eggyütt voltak (ezúton elismerésem a csávónak). A csaj még szűz volt de úgy éreztem hogy csak azért is csinálni akarja már. A dologban volt fantázia, élveztük egymás társaságát :)Így meg lett az 1 szűz nő az életemben és éveket se kellett rá várnom
Nekem volt ez is az is.
Mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya.
Egy szűz lányra nagyon-nagyon oda kell figyelni alakítgatni, tanítgatni és még rengeteg mindenre. Csináltam ezt is, de nagyon sok türelem és megértés kell hozzá és elég sokára van meg a gyümölcs.
Így ezt inkább ráhagyom másokra nálam fiatalabbra :) és kikezdek egy tapasztaltal.
Szia!
Én mindenevő vagyok!
Csak ez a 2 nő típus kell nekem!!!!
A szűzzel kiélhetem úgymond a vadászösztönömet(ugyebár küzdeni kell érte).
A tapasztalt 24-35 éves háziasszonyok a legjobbak!!!
De egy csomó lánnyal találkoztam akik hiába nem, voltak szüzek ,azok csak a lábukat tudták szét tenni!
Ui:Szűz lány tanítható,általában legyen akármilyen jó is a pasi az ágyban meg minden téren,egyszer úgyis eljön az idő mikor a lány kiakar próbálni másokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!