Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ephebophile vagyok? Tizenhat és huszonegy között fiúk jönnek be, és tizennyolc és harminc közötti nők. Ez fog még változni?
Fog még ez változni az évek során? mikor fiatalabb voltam, akkor ez is lejjebb volt, szal 18 évesen 13-14 től tetszettek a fiúk, most már azok nem jönnek be.
21 /bi/F
Homo dominanciám van, inkább meleg vagyok mint hetero, a nők csak afféle "tárgy" ként izgatnak fel szexuálisan, nem tudnék beléjük szeretni.
Igen egyrészt arra gondoltam amit a 10:28-as válaszoló írt. Másrészt még ma sem tudják pontosan mitől homoszexuális valaki. Egyes kutatások szerint genetikai adottság, illetve az agy kémiai folyamataival függ össze bár pontosan nem tudják hogyan. Ugyanakkor egy tanult viselkedési forma is, pl. a benntlakásos fiúiskolákban felnövők között sokkal több a meleg, illetve valamilyen furcsa módon az elmúlt évtizedben sokkal többen vannak mint korábban.
Egyébként ha egy heteroszexuális kapcsolathoz is túl fiatal szerintem egy 13 éves, egy homoxeszuális pedig egy 16 éves is, nem véletlenül volt nem is olyan régen még a büntethetőség korhatára 18 év egyneműek esetén.
82% te nem érted meg hogy nem beszélek itt 13 évesekről???
Egyébként itthon 18 a nagykorúság, összeszed egy 28 éves egy 18 éves lányt, senki nem szól be. ellenben Amerika egyes államaiban ez gyermekkorú megrontás, és visít a média, mivel ott 21 a nagykorúság határa.... ez az egész társadalmi kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!