Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ephebophile vagyok? Tizenhat és huszonegy között fiúk jönnek be, és tizennyolc és harminc közötti nők. Ez fog még változni?
Figyelt kérdés
Fog még ez változni az évek során? mikor fiatalabb voltam, akkor ez is lejjebb volt, szal 18 évesen 13-14 től tetszettek a fiúk, most már azok nem jönnek be.
21 /bi/F
Homo dominanciám van, inkább meleg vagyok mint hetero, a nők csak afféle "tárgy" ként izgatnak fel szexuálisan, nem tudnék beléjük szeretni.
2011. márc. 11. 11:26
1/16 anonim válasza:
Megnéztem mi az az ephebiphile vagy mi hát ha te az vagy akk az emberek 95%-a is az XD Biztos fog változni am ha eddig is változott am nincs azzal baj ha a kicsit fiatalabbak jönnek be
17/F
2/16 anonim válasza:
Tudod, mit jelent az efebosz szó? Azt, hogy serdülő. Általában fiú. Gondold át szépen, hogy ki is tartozik bele ezek alapján a kategóriádba.
3/16 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam. első, köszi a biztatást, amúgy te pont benne vagy a kedvenc korosztályomban ;)
2011. márc. 11. 18:30
4/16 anonim válasza:
"Though the word can simply refer to the adolescent age of young men of training age, its main use is for the members, exclusively from that age group, of an official institution (ephebeia) that saw to building them into citizens, but especially training them as soldiers, sometimes already sent into the field; the Greek city state (polis) mainly depended, as the Roman republic before Gaius Marius' reform, on its militia of citizens for defence."
5/16 anonim válasza:
Simán az vagy, de ez teljesen természetes, nem sok 21 év körüli férfi utasítana vissza egy 16 évest...
6/16 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem ez szörnyű, sajnos már nem bűncselekmény, hogy 14 éves fiúkkal kezdj ki (a 13 még igen), de attól még elég undorító. Ne értsd félre felnőttként más felnőttekkel mindenki azt csinál amit akar, semmi bajom nincs a melegekkel, de egy 13-14 bőven nem tud még semmit a szexről, vagy arról, hogy mit szeretne és undorító dolog ezt kihasználni.
7/16 A kérdező kommentje:
82% os, megtanulnál olvasni?
2011. márc. 13. 09:59
8/16 A kérdező kommentje:
erre a részre gondoltam: "szal 18 évesen 13-14 től tetszettek a fiúk, most már azok nem jönnek be. "
2011. márc. 13. 10:02
9/16 anonim válasza:
Na mert így sokkal jobb azt gondolod, szerintem nem.
10/16 A kérdező kommentje:
kifejtenéd hogy mi nem? mert megírtam hogy 18 évesen tetszettek még a 13-14 évesek is, de már 16 tól tetszenek a fiúk.... most ezzel mi a bajod?
2011. márc. 13. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!