Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen pontossággal lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pontossággal lehet megsaccolni valakiről hogy hány éves?

Figyelt kérdés
Ma megbántottam egy nőt mert 26-28nak tippeltem közben 22 éves. Vérig sértődött többet látni sem akar.
2011. márc. 10. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem h*lye ha megsértődött ezen. Lehet koravén feje van, és tudja magáról :D

Amúgy én is jártam már így: volt egy csaj akit max 18-nak néztem, de inkább 16-nak. Erre mondja, hogy férje van és gyerekei, és 1999-ben végzett a középsuliban. Szóval kb 30 éves :D

Engem is fiatalabbnak mondanak mint amennyi vagyok. Van egy ismerős aki nem képes felfogni, hogy 4 éve érettségiztem, és annyi idős vagyok mint a lánya....És mindig megkérdezi hány évvel vagyok fiatalabb a lánynál.

Szóval van ilyen, ne foglalkozz vele hogy megsértődött. Nem mondom nekem sem esik jól, de azért nem sértődök meg.

22/L

2011. márc. 10. 22:19
 12/18 anonim ***** válasza:

A nők nehezítik a saccolást mert össze vissza kenik magukat tinikorban hogy idősebbek legyenek később meg mindenféle pakolást raknak magukra hogy fiatalabbak.

Én fiú vagyok de mikor lediplomáztam és közöltem egy távolabbi ismerőssel hogy épp nemrég fejeztem be a tanulmányaimat akkor ő az érettségihez gratulált....

2011. márc. 10. 22:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de sosem akadok ki ha valaki megsaccolja a koromat. Néztek már fiatalabbnak, idősebbnek, de sosem sértődtem meg, inkább csak nevettem. :D Szerintem csak az a lány fújta fel nagyon a dolgot. Ha már ettől kiakadt akkor képzeld csak el, hogy mi lenne ha kicsit komolyabb dologtól akadna ki... :D Harakiri. :D :D
2011. márc. 10. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
bármilyen idősnek is néz ki egy nő , ha ezt a kérdést teszik fel a válasz mindig : 18-21 között legyen , ennél többet ne mondj senkinek soha , alapszabály
2011. márc. 10. 22:31
 15/18 anonim ***** válasza:
29 vagyok és általában 16-nak néznek. Szóval nehéz feladat ez :)
2011. márc. 10. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Rólam mindenki pontosan megmondja, hogy 16-nak nézek ki. Közben meg 22 vagyok.. :)
2011. márc. 11. 00:09
 17/18 anonim ***** válasza:

ezen kár rágódnod, nem lehet eltalálni. engem sorozatosan 26-27évesnek néznek:)

33/N

2011. márc. 11. 07:45
 18/18 anonim ***** válasza:

ez tényleg nehéz, de szerintem nem kéne ezen besértődni.

én például egyel talán nem sminkelem magam,mégis rendszeresen 22-23 évesnek néznek.

16/L

2011. márc. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!