Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pontossággal lehet megsaccolni valakiről hogy hány éves?
Figyelt kérdés
Ma megbántottam egy nőt mert 26-28nak tippeltem közben 22 éves. Vérig sértődött többet látni sem akar.2011. márc. 10. 21:58
1/18 anonim válasza:
Ha nőről van szó, nem szabad korról beszélgetni. Semmiképp.:D
2/18 anonim válasza:
Én egyszer 22-nek tippeltem és kiderült hogy 32.
3/18 anonim válasza:
Legközelebb kevesebbet mondjál.
4/18 A kérdező kommentje:
az még a jobbik eset ha fiatalabbnak nézed. de szerintetek óriási nagyot tévedtem? és emiatt igy megsértődni?
2011. márc. 10. 22:03
5/18 anonim válasza:
Soha nem szabad egy nő korát megsaccolni. Ha többet mondasz azért sértődik meg, ha kevesebbet azért, ha eltalálod akkor meg csalódott. Ha egy nő felteszi ezt a kérdést, hogy "hány évesnek nézek ki?", bármit mondhatsz, csak konkrét értéket nem.
"Nem tudom megmondani, de fiatalos vagy" - ez egy tűrhető válasz.
7/18 anonim válasza:
a nők nagyrésze nagyon érzékeny a korára. nekem is fura, de így van. van olyan barátnőm, aki még előttem is (!) titkolja a korát pedig én is nő vagyok. ne találgass, vagy ha mégis, hát menj pár évvel alá annak, amit valójában gondolsz, ha nem szeretnél konfliktust. de ha az egész úgy ahogy van nem érdekel, azt mondasz, amit akarsz :). nevetséges ez a kor para szerintem
8/18 A kérdező kommentje:
jó de nem hiszem hogy a 28év az olyan hű de nagy kor hogy ezért megsértődni
2011. márc. 10. 22:14
9/18 anonim válasza:
A nők idióták, kár ezen rágódni haver!
10/18 anonim válasza:
Pontosan eltalálni nagyon nehéz én egyszer egy nőt 19 évesnek tippeltem és kiderült 35 férjes családanya..
Engem 17-nek tippelnek aztán 28 vagyok:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!