Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bele menjek vagy ne, mit fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek vagy ne, mit fog rolam gondolni? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Röviden van egy srác aki már kb 1hónapja próbálkozik ,de nem akar járni még senkivel se velemse de mindig azt hajta ,hogy engem nagyon kedvel megilyenek ,és feküdjek le vele, jövhétre meg is beszéltem vele ,hogy okés megoldhato..Erre nagyon örült.de most azt hiszitek ,hogy egyszerű csak azt akarja ,de mégis máshogy viselkedik nem csak ugy mintha csak szexet akarna hanem vannak beszólásai ami azt sejteti h járni akar velem ..Meg ha csak szexelni akarna nem várt volna rám 1 hónapot hanem gyorsan talált volna vki mást akit gyorsan meg kap nem??
2011. márc. 10. 18:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha kívánod és nem vagy szerelmes belé és úgy gondolod, nem is leszel, miért ne? jó szórakozást;) ha viszont érzel valamit iránta, nehogy!!!! ezt szívtam meg én nagyon. azt gondoltam, szórakozok egy kicsit ezzel a fiúval(pedig hülye voltam, mert tudtam valahol mélyen, hogy ÉRDEKEL és nem tudnék csak szexpajtásként nézni rá), és az lett a vége, hogy halál szerelmes lettem, ő meg megkapott, továbbállt, szevasz.
2011. márc. 10. 18:47
 12/23 anonim ***** válasza:

"Meg ha csak szexelni akarna nem várt volna rám 1 hónapot hanem gyorsan talált volna vki mást akit gyorsan meg kap nem??"

Ó kislány, azért, mert itt húzod az agyát, gondolod majd vár is? Ha annyira akart, ez alatt az idő alatt akármennyi lányt felpróbálhatott...

Nem akarlak elkeseríteni, de olyan butaságokat állítasz, amiből 14-nek nem néztelek volna, nem hogy 18-nak. Kicsit érjen be még a fejed lágya!

Ha azt mondta nem akar kapcsolatot, csak szexet, akkor valószínűleg így is van. Miért lenne másképp? Nem fogja letagadni, így volt korrekt... Az lenne a csúnya, ha összejönnétek, aztán szex után dobna, mondván Te is megvoltál neki. Vagy nem értem, azt várod, majd annyira jó lesz, hogy megtart? :D

22/L

2011. márc. 10. 18:50
 13/23 anonim ***** válasza:
az, hogy párszor próbálkozott 1 hónap leforgása alatt az csak annyit jelent, hogy ha nem kapott meg egyből akkor megkap másodjára, vagy harmadjára, ha azt mondta, hogy szex kell neki, akkor el lehet hinni, hogy csak annyi kell
2011. márc. 10. 18:53
 14/23 anonim ***** válasza:

Ne akard magadba beszelni, hogy erzel is iranta barmit,, mert ha ereznel, regen elorebb leptel volna.

Kerlek szepen, te soha nem fogsz iranta szerelmet erezni, vagy szexelni vele, mert nem akarsz. Nem arra kell neked, hanem csak arra aki: "ha bajom van meghallgat segit ha bajom van akk meg vigasztal mindig melettem van"

Az a pasi aki ezt csinalja, egy lannyal szex soha nem lesz belole, mert talad ki miert. ;)

22f

En kerdeztem meg mit erzel iranta...

2011. márc. 10. 18:57
 15/23 anonim ***** válasza:

1 hónapja vár rád?? arra nem is gondoltál h közbe másokat is fűzöget...meg sztem igen!.

Ha konkrétan megmondta h csak szex akk ennyi...azért kedveskedi meg azért hallgat meg h beadd a dereked...

ne legyél ennyire naív...

2011. márc. 10. 19:02
 16/23 A kérdező kommentje:
Csak általába velem jár mindehova bulikba is ha meg nem akk onnan tudom h nem volt senkivel mert hallom h már megint ballf.z voltál senkit se b.sztál meg .. meg ieneket mondanak neki a haverjai ..meg alapból tudom mert viszahallom ;) ..:S meg ált én is oda járok bulzini ahova ő ..és láttom is ..meg nem vagyok naiv csak ismerem h az exével is igy jött össze h először csak szex aztán meg ő akart vele ősszejnni ismerem..-
2011. márc. 10. 19:11
 17/23 anonim ***** válasza:

Boccs honnan tudjam ha nem fejtetted ki a sztorid?

Akk ird le rendesen...meg nem értem ha ennyire biztos vagy benne meg mindenki kommentjét lehurrogod h nem ugy van akk mi a f*sznak kérdezel??

sok értelme van...grat(Y)

2011. márc. 10. 19:17
 18/23 anonim ***** válasza:
Istenem, de értsd már meg, ugyan mire vár? semmire. Együtt vagytok? Nem... AKkor mi az hogy vár rád? Egyszerűen más csaj nincs kilátásba neki biztos, vagy úgy érzi még mindig te vagy a legkönnyebben befűzhető.
2011. márc. 10. 19:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért kedveskedik, hogy megfektessen. Teljesen egyértelmű... Én is azt hittem, hogy fiatalabb vagy. Nincs most más numera neki, szóval téged próbál becserkészni. Nem feküdnék le vele, mert ha kiderül, mindenki könnyen megkapható lotyónak fog tartani, de te tudod... vagy nem...
2011. márc. 10. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:
Hidd el, az hogy várt rád 1 hónapig, nem jelenti azt hogy szeret. A pasik bármire képesek azért, hogy megkapják a szexet ( tisztelet a kivételnek!!!). És ha ez lesz az első, akkor sztem ne úgy veszítsd el, mint egy egyéjszakás kaland, hanem vállaljon fel a fiú, hamár szexet akar tőled! Szerintem.
2011. márc. 11. 13:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!