Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bele menjek vagy ne, mit fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek vagy ne, mit fog rolam gondolni? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Röviden van egy srác aki már kb 1hónapja próbálkozik ,de nem akar járni még senkivel se velemse de mindig azt hajta ,hogy engem nagyon kedvel megilyenek ,és feküdjek le vele, jövhétre meg is beszéltem vele ,hogy okés megoldhato..Erre nagyon örült.de most azt hiszitek ,hogy egyszerű csak azt akarja ,de mégis máshogy viselkedik nem csak ugy mintha csak szexet akarna hanem vannak beszólásai ami azt sejteti h járni akar velem ..Meg ha csak szexelni akarna nem várt volna rám 1 hónapot hanem gyorsan talált volna vki mást akit gyorsan meg kap nem??
2011. márc. 10. 18:29
1 2 3
 1/23 anonim válasza:

Hány éves vagy? És az első lesz?

Mert ha igen én nem egy ilyennel veszíteném el.. :/

szerintem csak "arra" kellesz neki..

de ez csak az én véleményem ..nem ismerem..

2011. márc. 10. 18:32
 2/23 A kérdező kommentje:
18 leszek ő 19 ..Nem az első pasi ..Meg am nagyon fura mert ha bajom van meghallgat segit ha bajom van akk meg vigasztal mindig melettem van ..és nem ugy viselkedik mintha csak azt akarná majdnem mindent tudok róla
2011. márc. 10. 18:36
 3/23 anonim ***** válasza:

Az utolso kommented miatt megkerdeznem a kovetkezot:

Te mit erzel iranta?

2011. márc. 10. 18:38
 4/23 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez volt.Aztán megszívtam.A szüzességem elvesztése után rájöttem,hogy mekkora f*sz voltam...mert a pasi közölte,hogy ő kapcsolatellenes...nem akar kapcsolatot.

OOOO jesszjeszzjessz. De ha akarsz feküdj le vele.

Ha neki jó,neked jó akkor semmi gond.:)

2011. márc. 10. 18:39
 5/23 Norb66 ***** válasza:
Egyértelmű hogy csak a szexet akarja, semmi mást. Olvasd már el mit írtál, talán akkor neked is leesik...
2011. márc. 10. 18:39
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
én azt hittem 13-14 éves lehetsz... 1 hónap az alma, az nem várás rád, szerintem is "arra" kellhetsz, fújd le a fekvőpartit, ha tovább is kitart akkor talán egyébre is kellesz neki
2011. márc. 10. 18:41
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jóban vagytok, akkor egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy szexen kívül akar-e valami komolyabbat is. Mert így csak belelátsz mindenfélét a dologba, és hidd el, csak neked lesz rossz, ha lefeküdtök, és ő nem akar többet, te meg esetleg többre számítasz. Így legalább tiszta vizet öntetek a pohárba.
2011. márc. 10. 18:42
 8/23 A kérdező kommentje:
Komoly barátságot mást nem mert ha szeretném már rég belementem volna a szexbe ..:S
2011. márc. 10. 18:44
 9/23 anonim ***** válasza:
Naiv vagy, a pasi csak szexet akar semmi mást.
2011. márc. 10. 18:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Csak egy fura van ha csak azt akarja minek vár ennyi időt mert ismerem ha vkit csak b.szni akar arra nem vármax párnapot mert ő olyan ...
2011. márc. 10. 18:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!