Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy 27 évessen a tini lányokat kívánom szexuálissan?
Figyelt kérdés
18-tól olyan 23-ig bezárólag!
Félreértés elkerülése végett nem 14 és 16 évesekre gondolok!
2011. márc. 10. 17:07
1/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem jobban vonzódnak hozzám,mint a korosztályom és én is ő hozzájuk!Ez gáz?:)
2011. márc. 10. 17:08
2/15 anonim válasza:
A 18-23 éves már nem tini lány...
Egyébként nem gáz..majd később lesz az, ha komoly kapcsit szeretnél, és a partnered elmúlt 23.
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem az.
Én az ellentéted vagyok. Én a 30-40 év köztiekért vagyok oda teljesen. Vagy inkább 35 XD.
Ez van....imádom őket!
29/F
4/15 A kérdező kommentje:
Ez van....imádom őket!
Én is!Én sem tudom letagadni!:)
2011. márc. 10. 17:12
6/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nem gáz..majd később lesz az, ha komoly kapcsit szeretnél, és a partnered elmúlt 23.
Attól még lehet komoly kapcsolat,nem csak szexre gondoltam!
2011. márc. 10. 17:13
7/15 anonim válasza:
Amint megláttam a kérdésed azt hittem h jól leoltalak!De ha 18-23 azzal nincs baj.1:az már nem tini hanem fiatal felnőtt.2:Ez egyáltalán nem is csoda általában a legtöbb ember ebben a korában a legvonzóbb szerintem!
8/15 A kérdező kommentje:
18-23-ig? az már nem tini
Jó az lehet,de egy 18-19 éves és én köztem majdnem hogy 10 év kor különbség van!
2011. márc. 10. 17:14
9/15 anonim válasza:
Bárkivel lehet komoly a kapcs....ha elég érett hozzá szerintem. A 29-es F voltam
10/15 anonim válasza:
Én egy 13 évvel idősebb nővel kezdtem egyszer....
még mindig a 29 es F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!