Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a ex-el? Azt hiszi, a másik mindent megbocsájt? (lent)
az exemmel régen még sokáig összejártunk, annak ellenére, h mindkettőnknek volt kapcsolata.
én nemrég szakítottam a pasimmal, m elég csúnya dolgot csinált...erre az exem írt nekem, h mi lenne, ha felelevenítenénk a múltat...és hát szexelnénk, nem egyszer, többször.
csak ebben az a bökkenő, h neki van b.nője. azért szakadt meg régen az összejárásunk, m a csaj rájött, és majdnem szakítottak...de aztán megbocsájtott a gyereknek.
Nem értem, miért kockáztatná a srác újra, ha 1 évig kibírta...talán azt hiszi, ha újra lebukunk, újra megbocsájt neki? v. az a célja, h le is bukjunk? így akar tőle megszabadulni?
(a nő megfenyegette ugyanis, hogyha szakítani mer vele, megvereti).
"(a nő megfenyegette ugyanis, hogyha szakítani mer vele, megvereti)"
Úristen, na ti se lehettek több 16-nál.
"a nő megfenyegette ugyanis, hogyha szakítani mer vele, megvereti" - az ilyen nő kapásból kuka. Nincs kérdés, nincs kecmec, nincs kifogás. Így nem kell kerülőút sem.
Az exedet meg nem ismerem, te viszont elárulhatnád, miért mennél bele ebbe te? Annyira jó a srác az ágyban, vagy mi?
igen, jó az ágyban, + szerettem.
amúgy beteg az a csaj, engem is fenyegetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!