Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek engedjek a csábítá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engedjek a csábításnak?

Figyelt kérdés

Egy 20 éves főiskolás lány vagyok.Nem élek párkapcsolatban,s tartózkodom a szextől. Mégis a legjobb haverom tegnap este megkérdezte tőlem,nem töltenék-e el vele egy kellemes kis órát valamikor ?Azt hittem viccel,de komolyan gondolta.Ezt tudtomra is adta.Nem éreztem magam kínosan,de ott motoszkált bennem valami furcsa érzés.Szerinte mindketten jóljárnánk ezzel a kis együttléttel,mert én boldoggá tenném őt és ő is engem.Szinte úgy áll hozzá,mintha egy jó üzlet lenne.

Őszintén szólva ma reggel már azon kaptam magam,hogy róla ábrándoztam.S próbáltam elképzelni azt,hogy mi együtt vagyunk.Ezzel bebizonyosodott számomra,hogy felébresztette bennem a szexuális vágyakat.Nem tudom,hogy jó-e ez.Szerintetek engedjek a csábításnak?

2011. márc. 10. 13:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Érdekes szitu, hogy megbeszélés alapján szexelnétek, de végül is ha mindkettőtök tényleg jól jár a végén akkor miért ne.
2011. márc. 10. 13:02
 2/21 anonim ***** válasza:
Mi szól ellene? Én belemennék.
2011. márc. 10. 13:04
 3/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Senki sincs átverve.
2011. márc. 10. 13:05
 4/21 anonim ***** válasza:
32%

Ha le akarod aljasítani magad az ösztönök szintjére, csak tessék!

Ha gondolkodó-érző embernek születtél és nem csak ösztönlénynek, akkor ne.

2011. márc. 10. 13:10
 5/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csak haver,és nem barát,akkor nincs következmény,nyugodtan jól érezhetitek magatokat.Ha barátságról lenne szó jobban elgondolkodnék,persze én magamból indulok ki kb. két év után sikerült elcsábítania egy nagyon jó barátomnak,aki ma a férjem,így nem bántam meg.
2011. márc. 10. 13:15
 6/21 anonim ***** válasza:

Szerintem igen!

Eleve, hogy róla ábrándoztál és még itt is megkérdezted, hogy tegyed-e avagy sem egyértelmű, hogy igen erősen jelen van a hajlandóság a részedről.

Ha ellenedre lenne akkor nem lenne benned kétely.

Szóval jó szórakozást kívánok nektek :-))))

2011. márc. 10. 13:58
 7/21 anonim ***** válasza:

megnézendő: Csak szex és más semmi

amugy ha nincs vesztenivalód, akkor miért ne?!

2011. márc. 10. 14:02
 8/21 szamo77d ***** válasza:

Tedd meg nyugodtan. Itt az ideje. Meg ha rendes a srác,

akkor mért ne?

2011. márc. 10. 14:05
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! Különben nem igazán van ellene szóló érv,mert neki sincs barátnője.Életkorban sem állunk egymástól távol,mert ő csak évvel idősebb.

Amitől igazán félek az az,hogy hogyan fogunk egymásra tekinteni,ha megtesszük,mert ez nyom nélkül nem múlik el.

Ez az egy dolog,amitől igazán félek,mert nem akarom aztán elveszíteni.Ha elveszteném...

2011. márc. 10. 16:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Akkor itt jön az,amit mondtam,hogy ha haver,akkor oké,de ezek szerint te barátodnak tekinted,így már rizikósabb a dolog.Voltam ilyen helyzetben,és rengeteget tépelődtem én is.Jól gondold meg,és akkor biztosan helyesen döntesz.
2011. márc. 10. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!