Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mitcsináljak? Segits.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mitcsináljak? Segits.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Havi zsebpénzem 8 ezer ft.

Most szőkitem ki a hajamat, ami összesen 8 ezer ft lesz. A másik hónapban a póthajamat felrakják 8 ezerért. De itt a nyár és nem marad több pénzem...nem lesz sminkem és ruhám se. Anyuék nem szállnak be abba,hogy költsek magamra.

Mivel tudnék pénzt keresni ? Én sztriptíz oktatásra vagy akt képek eladására gondoltam. neked van ötleted ?

Nem kell lehülyézni meg semmit. De sok lehetőségem nincs így 17 évesen,és bekell látni ami a mai világot érdekli az nagyjából csak a szex.

2011. márc. 10. 11:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
örültem volna, ha 17 évesen ennyi zsebpénzt kaptam volna, h és nem ilyen felszínes marhaságokra szórom el. de hát nem lehet mindenki olyan rib.anc, mint te.... úristen... gratulálok a szüleidnek, hogy egy ilyen genetikai zsákutcát sikerült összehozniuk
2011. márc. 10. 11:56
 12/20 A kérdező kommentje:
hehh...nagyon ott vagytok a toppon.. : D A diák munka olyan ritka, ami itt a környéken is van...és rádásul fizet vagy 5 ezer ft-ot annál még a zsebpénzem is több. És különben meg , had döntsem már el én ,hogy milyen szinü hajat akarok xD
2011. márc. 10. 12:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Adok neked kölcsön.
2011. márc. 10. 12:32
 14/20 anonim válasza:
Gratulálok! Elindultál a ribanccá válás útján!
2011. márc. 10. 13:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Bocs az okos szőkéktől, de szerintem neked már nem is kellene szőkítés, anélkül is "szőke" vagy, ha így állsz hozzá a dolgokhoz. Igen, diákmunka is van a világon, és tutira felétek is van valami, ami nem 5ezret fizet, és pár tízezer forintot meg tudsz keresni tisztességes diákmunkával. Ha meg óránként akarsz ötezret keresni, akkor válaszd csak a legősibb mesterséget, ahhoz tényleg nem kell sok ész.
2011. márc. 10. 14:06
 16/20 anonim ***** válasza:
A szőkeség belülről fakad, neked már nem nagyon kell a hajszíneden változtatni bogaram. -.-"
2011. márc. 10. 14:17
 17/20 anonim ***** válasza:
ha ennyire lesza#od a véleményünk, miért írtad ki? Ha ekkora szám lenne, rég felpofoztak volna.. ribanc..
2011. márc. 10. 14:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha elmész a tecsóba diákmunkára,pl termékbemutatózni akkor hétvégén megkeresel vele simán 10.ezer forintot.Számoljunk kicsit.Az havi 8 alkalom,azaz 40.ezer forint.Nyárig megkereshetsz vele 120.000 forintot,csak annyi a dolgod,hogy hétközben tanulj rendesen.

Másrészt.

A hajadat kitudják szőkíteni tök ingyen is,ha elmész egy fodrász szakközépiskolába,ahol gyakorlás miatt diákokat keresnek modellnek.Ha extrém hajat akarsz,akkor elmész hajmodellnek egy versenyre,tök ingyen,ott még ki is sminkelnek.

Plusz ha nem adnak a szüleid pénzt arra,hogy költs magadra,akkor ruhát sem kapsz?Akkor minek a póthaj?Mer az csak akkor állj jól,ha mellette vannak ultradivatos cuccaid és persze műkörmöd is.De a te dolgod...

2011. márc. 10. 15:35
 19/20 A kérdező kommentje:

8 ezer ft-om van, ez elmegy sminkre. :)

Apu és anyu külön élnek apu küld havi 10 ezer ft-ot...ebből veszem a ruháim...5 ezer ft egy póló :/ Szóval veszek b előle kettőt egy hónapban. A körmöm ingyen van...mert barátnőm csinálja.

2011. márc. 11. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Minek annyit sminkelni? Látatlanban megmondom, hogy 32 éves nővérem szebb smink nélkül, mint te 17 évesen a nyolcezres sminkeddel.
2011. márc. 11. 12:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!