Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitcsináljak? Segits.
17 éves vagyok. Havi zsebpénzem 8 ezer ft.
Most szőkitem ki a hajamat, ami összesen 8 ezer ft lesz. A másik hónapban a póthajamat felrakják 8 ezerért. De itt a nyár és nem marad több pénzem...nem lesz sminkem és ruhám se. Anyuék nem szállnak be abba,hogy költsek magamra.
Mivel tudnék pénzt keresni ? Én sztriptíz oktatásra vagy akt képek eladására gondoltam. neked van ötleted ?
Nem kell lehülyézni meg semmit. De sok lehetőségem nincs így 17 évesen,és bekell látni ami a mai világot érdekli az nagyjából csak a szex.
Hát már ne haragudj, de a diákmunka micsoda??
Úgy adod elő, mintha minden csak a szexről szólna, és csak azzal lehetne pénzt keresni...te jó ég.
Ha 17 évesen eladod az akt képeidet és valaki megveszi, az illetőt pedofíliával lehet büntetni!
Én ilyen idős koromban újságot hordtam, de ma már van Tesco is a fiataloknak diákmunkára, stb.
Én nem újságot, hanem arany oldalakat .. a környék legnagyobb putriaiba is. Kőműves mellett voltam segédmunkás. Régi TSZ-ben festettem a gépeket. Jártam napszámba szőlőbe. Most 27-vagyok. 2 diplomás, jövőre szerzem meg a másik 2-t. Biztos állás + vállalkozás.
Sex nélkül is ment ...
27/F
Nee ez annyira valószerűtlen, hogy szerintem nem is igaz. Az vicc, hogy a hajfestés miatt aggódsz ennyire.
Amúgy ha tényleg ennyire izgat a dolog, akkor a legegyszerűbb, ha szerzel egy barátot, és majd ő eltart. Még ez is jobb, mint egy sztriptíz, vagy aktfotózás. Azt nem is mindig fizetik ki. Szóval van hogy rosszul jársz. Ha már a diákmunka büdös.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!