Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 éves csaj már cumizik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves csaj már cumizik?

Figyelt kérdés
Én 19 éves srác vagyok a multkor megismertem egy 13 éves csajt a buliban.Nagyon jol ellehetett vele beszélgetni meg minden...Annyira jol,hogy kicsit rávezettem a sex témára,de csak tényleg poénbol.Gondoltam ha már igy el lehet vele dumálni akkor lehet arrol is.Nem direkt tényleg csak poén.És bevalotta nekem,hogy ö nagyon szeret cumizni föleg akkor amikor már elélveznek a fiuk a végén. PF !!! na ezt adjátok össze.
2011. márc. 10. 10:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%

csak, hogy ne csak azt írják, hogy ez a mai világ... és most jól figyeljetek mert újdonságot mondok...

Nem tudom miért vagytok úgy oda ezért, mert 13 évesen cumiznak stb. 13 évesen az őskorban már gyerekük volt az embereknek... igaz azért, mert hamar meghaltak abban a korban de akkor is, miért ne csinálhatnák most is ebben a korban? Oké, hogy még testileg éretlenek, de nekik is jár az élvezet. Az is igaz, hogy agyilag is éretlenek na de az nem az ő hibájuk, hogy nem világosítják fel őket.

Ezen ellehet gondolkozni, többivel viszont egyet értek, én is láttam olyanokat, hogy 10 évesen smink az egész gyerek, festett hajjal, de ha ebbe is bele gondolunk minden változik és mégis csak erre vagyunk kiakadva, pedig nő az átlagos lábméret és még rengeteg más dolgot felsorolhatnék, egyre hülyébb dolgokat csinál az emberiség, egyre környezetszennyezőbbek vagyunk és ez mind biológia, nem a gyerekek tehetnek róla, hogy ilyen világba kerülnek.

2011. márc. 10. 14:07
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Előző: Értelmes vagy te is -.-"
2011. márc. 10. 16:10
 23/30 anonim ***** válasza:

"attól, hogy cumizik az még nem jelenti azt, hogy szexelt is!"

És az mióta nem szex??

Tudom, hogy hogy érted, de akkor is...

Mondjuk, lehet hogy pont ezt gondolta ő is. Valami zakkant azt mondta neki, hogy ó, az nem számít, az nem szex. Pff.

2011. márc. 10. 18:50
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom miért vagytok úgy oda ezért, mert 13 évesen cumiznak stb. 13 évesen az őskorban már gyerekük volt az embereknek... igaz azért, mert hamar meghaltak abban a korban de akkor is, miért ne csinálhatnák most is ebben a korban?"

Ja, csak azóta már eltelt pár ezer év és kijöttünk a barlangból, leszoktunk a vadászó gyűjtögető életmódról és elvileg értelmesebbek is lettünk, amihez az is hozzá tartozik, hogy az ember nem kefél felelőtlenül 13 évesen. De úgy látom vannak, akik még nem másztak le a fáról.

2011. márc. 11. 04:45
 25/30 anonim ***** válasza:
nagyügy én 10 ávesen keztem!!
2011. márc. 11. 17:44
 26/30 anonim ***** válasza:
te pedo p ö cs -.-
2011. márc. 11. 20:04
 27/30 anonim ***** válasza:

Három dolgot mondanék:

1) 13 évesen szerintem nem kéne cumiznia egy kiscsajnak. Egyéb módokon szexelni se. 15-16 környékén, ha átgondolja, és igazán szereti a barátját, már esetleg. Különben meg 14 alattival illegális. De lásd 2-es pont...

2) Manapság a kiscsajok körében trendi dolog, hogy sokkal idősebb sráccal járjanak, pl. 13-19, vagy 15-21. Ez önmagában még nem gáz, hiszen azért valamilyen szinten a lányok korábban érnek, és komolyabb fiút akarnak maguknak, mint a korosztályukbeliek. Meg persze jobban bejönnek nekik a "nagyfiúk" ugyebár. Akkor van a gond, ha a kapcsolat a korai szexről fog szólni, ami elég nehezen kivédhető, hiszen egy tizensok-huszonéves fiúnak azért már vannak igényei...

3) Aki lepedofilozza azokat, akiknek bejönnek 12-13-14 éves "kislányok", az kicsit gondolkodjon el, hogy vajon hogy szokott kinézni manapság ezeknek a "kislányoknak" egy jelentős része. Válogatnak sminkekből, műszempillákból, miniszoknyákból, tűsarkúkból, festik a hajukat, pózolnak, aztán meg se lehet mondani már a korukat, mindenki évekkel idősebbnek nézi őket. Ha meg egy 13 éves kiscsaj úgy néz ki, mint egy 18 éves, akkor nem csak a pedómaciknak fog állni a répájuk, hanem kb. minden egészséges lelki világú fiatal fiúnak/férfinak.

Köszönöm a figyelmet!

23/F

2011. márc. 29. 15:18
 28/30 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az még vicces, hogy a kérdés kiírója is elítéli ezt a hozzáállást 13 évesen, de azért eljátszana a kiscsajjal. :D

Ejnye. Ragaszkodjunk már az elveinkhez, akkor is, ha nagy a kísértés. :D

2011. márc. 29. 15:20
 29/30 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miért vagytok úgy oda ezért, mert 13 évesen cumiznak stb. 13 évesen az őskorban már gyerekük volt az embereknek.."

Ezt a marhaságot meg honnan vetted???

Az őskorban egy 13 éves lány még rendesen gyerek volt, nem is menstruált. Így biztosan számodra is nyilvánvaló hogy nem eshetett teherbe. A gyermek kihordása 9 hónap ugyebár. Kb. 18 éves kora körül szült először egy Ősanya.

2011. jún. 19. 19:05
 30/30 anonim válasza:
hagyd a francba a kis ringyó!444!!!!!!!négynégy
2011. aug. 29. 17:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!