Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 éves csaj már cumizik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves csaj már cumizik?

Figyelt kérdés
Én 19 éves srác vagyok a multkor megismertem egy 13 éves csajt a buliban.Nagyon jol ellehetett vele beszélgetni meg minden...Annyira jol,hogy kicsit rávezettem a sex témára,de csak tényleg poénbol.Gondoltam ha már igy el lehet vele dumálni akkor lehet arrol is.Nem direkt tényleg csak poén.És bevalotta nekem,hogy ö nagyon szeret cumizni föleg akkor amikor már elélveznek a fiuk a végén. PF !!! na ezt adjátok össze.
2011. márc. 10. 10:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%

Én elég sokat járok fel erre az oldalra és az itt szerzett tapasztalatim hadban állnak a józan eszemmel, és nem igazán tudom eldönteni hogy most ledöbbenjek, vagy megvonjam a vállamat, mert ez ebben a korban már természetes náluk.

Én sem vagyok túl öreg (20/f), de arra emlékszem hogy ennyi idősen ha a srác meg merte fogni a lány kezét, akkor kib@szottul menőnek számított.

Nagyjából október környékén a tatai buszvég állomáson vártam a buszomra (öltöny zakó meg miegymás,) úgy hogy be is mentem a váróba. Ott volt egy csoport 13-14 év vagy a körüli suhanc. Ott söröztek meg bagóztak és arról beszélgettek hogy melyik csak hogyan szopott, meg ki hogyan fog megdugni kicsodát. Ha nem hallanék egyre sűrűbben ilyesmiket, még azt is mondhatnám hogy a sör meg az arcoskodás miatt mondták ezeket. De sajna egyre kevesebb ezekre az esély.

Tul képpen én nem a gyereket bántanám, hanem a szülőt. Mégis hova gondol? Fél 12, és fogalma sincs hogy hol a gyerek, ha pedig ki is derülne hogy egy buszmegállóban sörözik meg bagózik és egy aluljáróban négyen próbálják fek 18-20 éves kankóros srácok egymás után a 13-15 éves lányát, csak legyintene hogy addig élje ki magát ameddig lehet, vagy nem tudom.

De ez a szülőt is minősítni, hogy magasról leszarja hogy mi van a gyerekével! Akkor meg mi a francért csinálta? nem azért hogy szeresse, és tanítsa, és okítsa az életre? Hogy boldogsággal töltse meg a szürke mindennapokban az üres lakást?

Én még nem vagyok szülő, de ha nekem gyerekem lesz, az biztos hogy nem fogom hagyni hogy este 10 után kint kolbászoljon az utcán!

Én 13-15 évesen (ami nem volt túl rég) remegő térdekkel kérdeztem meg a fateromat hogy esetleg megkóstolhatom e a sörhabot? És elmodon hogy nem voltam szigorúan tartva, sőt, ellenkezőleg! És szerintem sok korombeli is ugyan ezt mondja, mint amit én, az előző mondatomban.

Csak felidegesítem magamat ezen az egészen, úgy hogy abba is hagyom ezt az egésdzet, és válaszolok az eredeti kérdésre (:P):

Igen! Egy mai 13 éves kislány már úgy szívja a br.ét mint a porszívó és több pózt ismer mint a legtöbb felnőtt.

Peti voltam 20/F

2011. márc. 10. 11:19
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

Hmmm.

Vigyázz, mert a tejfogakat még könnyen elronthatja a sperma.

2011. márc. 10. 11:22
 13/30 A kérdező kommentje:

Én is már jó ideje feljárok erre az oldalra,de eddig te voltál az az egyedüli ember ,aki normális választ adot.Köszönöm nem vagyok egyedül.:)A szüleimnek is meg van a véleményük rendesen hidd el.

Még ott van a tojáshéj a seggükön,de már kefélnek.Hát azt sem tudom mit mondjak.Szerintem röviden ennyi:Kis utcalány.:S:S:S

2011. márc. 10. 11:26
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

Én 23 vagyok, de ez az én fiatalkoromban is így volt... voltak akkor is kur.ák akiről mindenki tudta, hogy lefeküdt/lesz0pta a fél várost, meg voltak normális csajok. (Na nem mintha ettől függne, hogy valaki normális-e vagy nem, ez csak egy összetevője.)

Ez van, lehet rajta megbotránkozni, meg szörnyülködni, akkor is ez van :) Testileg érettek a szexre, hogy lelkileg azok-e, az személyfüggő.

Egyébként a mi baráti társaságunkban az akkor legkur.ábban viselkedő lány ma, huszonévesen egy tartós, komoly kapcsolatban van, jó melóval, szóval nem feltétlenül cseszi el az ilyen az életét :) (Meg egyébként a lányok közül ő volt a legokosabb is, szóval ez az ésszel sem feltétlenül függ össze.)

Na nem védeni akarom őket, a legtöbbet én is egy kis ócska ribancnak tartom, meg szerintem a legtöbb fiú, de nincs értelme ezen megbotránkozni :D

2011. márc. 10. 11:33
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani, mint a 20F. Mikor 13 éves voltam, mi barátnőimmel csak olyan dolgokról beszéltünk, hogy "jujjj, megfogta a kezem" vagy "dejó, megcsókolt"- de még a csók is ritkán volt téma, bár ebben a korban kezdtünk erről beszélni. Akkor még szó nem volt arról, hogy szex. Kb 16 éves lehettem,mikor félredobva a tabukat, elkezdtünk a szex témába felszínesen belemenni. Számomra elképesztő, hogy milyen fiatalok mászkálnak körülöttünk. Ez mind a szülő és a média hatása. A gyerek mindig a szülőre akar hasonlítani, vagyis felnőtt akar lenni, lesi a példát. A mádia meg rátesz egy jó nagy lapáttal. Így ez lesz belőle. Szomorú, de szerintem ez csak rosszabb lesz. A médiatörvényből is mit lát az ember? A jó nagy semmit. Legalábbis én nem vettem észre semmi változást jó irányba, minden maradt úgy, ahogy volt. A szülők meg manapság úgy nevelik a gyereküket, hogy számomra elképesztő. Nem nevelik azokat a gyerekeket(tisztelet a kivételnek), csak felnőnek a gyrekek mellettünk. Szülőnek lenni óriási feladat, munka. Egy még ártatlan lényt kell megtanítani okosan, becsületesen az életre. Sok szülő úgy vállal gyereket, hogy meg sem fogalmazódik benne, hgoy vajon hogy is fogja felnevelni a gyerekét, milyen értékekkel.

Egy ismerősöm most fog szülni nemsokára. Kérdeztem tőle, hogy hogy képzeli el a nevelését. A válasz: "jaj, még fel sem fogtam, hgoy terhes vagyok, és remélem nem is fogom..majd úgyis alakul valahogy" - a mondat végén beleszívott a cigibe, és elnyomta.

22N

2011. márc. 10. 11:38
 16/30 anonim ***** válasza:

most nem azért,de egy 13 évesen MIT LEHET KEFÉLNI?!

Nincs tapasztalatom a téren,mert ócska r*bancokkal nem fekszem össze,de ez hihetetlen.

Mellesleg a mai világban nem az,hogy 18 as karika,örülsz,ha a csaj 14 évesen elveszíti a szüzességét.Manapság már az számít az "érett kornak".

Én azt mondom ő dolgok,tegyenek úgy,ahogy kedvük tartja nem ítélem el őket. De legalább olyannal csinálják aki szereti is őket,ne mindenféle tripperes jöttment utcasöpredékkel...

16/F

2011. márc. 10. 11:49
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig meglepődök ezen, pedig már megszokhattam volna.

Mi bajuk van ezeknek??? 13 évesen én ha jól emlékszem talán még babáztam. Atyaég!! Oo

Mintha írtál volna olyat, hogy ha már így van, kihasználja az ember. Azért szerintem ne tedd. Egyrészt 14 alatt büntethető, másrészt.... Hát nem tudom, de 13??? Én a helyedben masszívan pedofilnak érzeném magam.

2011. márc. 10. 12:43
 18/30 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem tényleg nem mai dolog ez azért. Bár nem tudom, azért tudunk róla, mert könnyeben megy híre, vagy azért, mert a net és a kábel TV erre tanítja őket (nekem 13 évesen egyik sem volt), de nem is egy olyan "barátnőm" volt, aki 14-15 évesen szült. És ez volt kb. 15 éve.

(12:43 voltam)

2011. márc. 10. 12:50
 19/30 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: attól, hogy cumizik az még nem jelenti azt, hogy szexelt is!

De aki 13 évesen már ezt csinálja annak csak a szüleit minősiti, amilyen családi háttere van/volt.

Személyesen is ismerek egy ilyen lányt, akinek az apja megcsalta a feleségét, a feleségének az egyik rokonával, és most ép váló félben van és összeköltözött a nőjével. És emiatt is csinálja, igaz ő már 14 éves, de könyörgöm akkor is kiskorú!

És majd utánna ne csodálkozzanak az emberek ilyen lányokon, hogy majd pár év múlva az utca sarkon fog állni.

2011. márc. 10. 12:56
 20/30 anonim ***** válasza:
74%
Jézusom..én 13 évesen még játékbabával játszottam, nem egy pasi péniszével... Hihetetlen...
2011. márc. 10. 13:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!