Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Bikini vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Bikini vagy úszódressz?

Figyelt kérdés
Tél van még, de lassan itt az ideje, hogy bikiniben is megmutassátok bájaitokat a fürdőkön. Érdekelne, ki milyen fajtát hord, tart előnyösnek. Szeretitek-e eme "ruhadarabokat" hordani? Pici tangásat 8ahol megvillanhat a bikinivonal), francia alsósat vagy akár az egybe fürdőrühát kedvelitek-e jobban? Anyagfajtákat is írjátok meg legyetek szívesek.
2011. márc. 10. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én a francia alsósat szeretem legjobban.

egyébként tavasz van.

19/L

2011. márc. 10. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
bikini, sima bugyis. a tangás túl kevés a francia túl sok :D
2011. márc. 10. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bikini, sima és francia is.

De ezen az éven nem fogom felvenni két okból is, 1, mert nem megyek fürdőbe, 2, babás vagyok és kicsit meg is híztam, így már nagyon előnytelen.

De nagyon várom már a jövő nyarat.

2011. márc. 10. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sima bikini.A tanga nem strandra való,a franciás nagyon tetszik,de keveseknek áll jól.
2011. márc. 10. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy az egyben a 10:48-as válaszolóval értek egyet.

20/l

2011. márc. 10. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is sima bikinit hordok, bár én fiú vagyok.
2016. jún. 26. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!