Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Otthoni 1 órás sexért mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthoni 1 órás sexért mennyi kérgető el?

Figyelt kérdés

szóval,ha én valalok nálam 1 órás sex kényeztetést,menniy aza az összeg amit elkérhetek?Köszönöm a válaszokat!

NEM VAGYOK K!és kíméljenek a beszólók.köszönöm

2011. márc. 10. 10:09
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
a fejedről nem tudsz képet rakni? legalább úgy h a paintel takard ki a szemed ha nem akarod hogy látszódjon
2011. márc. 17. 15:35
 42/48 anonim ***** válasza:
Amúgy a webkamerás vetkőzéssel stb. is tudnál pénzt keresni és nem kellene a sok okádék csávó perverzségeit teljesíteni.
2011. márc. 17. 15:39
 43/48 anonim válasza:
pesti vagy?
2011. márc. 17. 15:48
 44/48 anonim ***** válasza:

akkor én meg meztelen képet kérek.

:-)

2011. márc. 17. 21:14
 45/48 A kérdező kommentje:
igen pesti vagyok
2011. márc. 18. 07:06
 46/48 A kérdező kommentje:
aki az arcomra kíváncsi irjon priviben,szivesen küldöm,de ide nem,ne haragudjatok
2011. márc. 18. 09:36
 47/48 anonim ***** válasza:

Szép melled lehet. Megnézném fedetlenül is! :)

Általában fél óra 7000 egy óra 12000 erre jönnek az extrák. Na persze kinél mi extra.

Amúgy ez a szép fiatal csaj lehet hogy többet kér:

[link]

Nade ilyen testre...

Itt egy idősebb nő:

[link]

Nézd meg az alakját és a tökéletes mellét. Szerintem ő is kb olyan 8-12 körül kérhet.

A te alkatoddal max akkor kérhetnél a 6-7 - 10-12 nél többet, ha olyant nyújtasz ami egyedülálló. Pl egy izgalmas kalandnak fogod fel és nem üzletnek.

Sokan ott cseszik el, hogy üzletnek tekintik, és elfelejtik éreztetni az ügyféllel hogy a pénzen kívül más is kéne tőle.

Ez egy nagyon nehéz szakma! Nem a köpködők miatt, hanem az ember saját maga miatt. Amikor olyanba megy bele a pénzért, amitől hányni tudna az eléggé idegőrlő helyzeteket teremthet.

Szerintem szexpartner oldalon regelj és írd ki hogy alkalmi akpcsoaltot keresel némi támogatásért cserébe. Mondjuk estétől reggelig 15-20 de akkor minden, a biztonságos keretek között, és semmiképp se vállalj olyant, aki nem szimpatikus, vagy nem izgató a számodra!

2011. márc. 21. 23:38
 48/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!.Nem mentem bele a dologba,van munkám,és jól érzem magam.Sziasztok!
2013. jún. 18. 01:11
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!