Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Otthoni 1 órás sexért mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthoni 1 órás sexért mennyi kérgető el?

Figyelt kérdés

szóval,ha én valalok nálam 1 órás sex kényeztetést,menniy aza az összeg amit elkérhetek?Köszönöm a válaszokat!

NEM VAGYOK K!és kíméljenek a beszólók.köszönöm

2011. márc. 10. 10:09
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Hallod milyen családot tartassz el? ha van gyereked hol az apja? Miért laksz albérletbe szüleid mért nem segítenek? Barátaid nincsenek akihez odaköltözz? Ha ciki itt válaszolni írj privit mert kiváncsi vagyok mi visz erre.
2011. márc. 16. 21:03
 32/48 anonim válasza:
A fél kezemet odaadnám, csakhogy ne kelljen ezt csinálnod... bárcsak találnál más megoldást.. :(((
2011. márc. 16. 21:17
 33/48 anonim ***** válasza:

Mindenkinek a saját döntése, hogy miként keresi meg a kenyerét. Ő a könnyebb utat választja, és nem kell elítélni! Hiába beszélitek le, szerintem nem lehet, ha nagyon kilátástalan a helyzete, és ott egy család akit el kell tartania.

Kérdésedre válaszolva, szerintem 20-40ezret el lehet kérni.

2011. márc. 16. 22:02
 34/48 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire vagy csinos szerintem.

15-30ezer között szerintem reális.

DE készülj fel rá, hogy nem a jóképű fiatalos pasik fognak hozzád járni :S

2011. márc. 16. 22:04
 35/48 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,

nagyon sajnálom hogy erre a sorsa jutottál, őszinte részvétem. de ne rontsd tovább a helyzeted, ahogy olvasgattam így is elég nagy slamasztikában vagy.:(

nem kell még ide lelkli trauma is, elég az anyagi csőd..

próbálj meg más kiutat találni, másodállás..

2011. márc. 16. 22:41
 36/48 anonim ***** válasza:
sajnos én is szegény vagyok, de ha tehetném én szívesen adnék kölcsön..:(
2011. márc. 16. 22:42
 37/48 anonim ***** válasza:

Több prostit ismerek, mint amennyit akarok, és egytől egyig mind ki van készülve idegileg! A hozzám legközelebb álló leányzó "csak" pánikbeteg például, el vannak lelkileg teljesen torzulva mind. Ez az idegtéboly mindnek ott az arcán: 30 évesen még a korábban szépek is, mára csúnya beteges arcúakká váltak, egyszerűen a lelkük totál kész, és ez látszik is rajtuk keményen (hiába a szoli, meg a krémek és a smink.....). Ha te tönkremész, a családoddal mi lesz?

Ez nem megoldás. Másodsorban ehhez a munkához kell valami ami feldob, különben behánysz és magadba zuhansz. Drogosként vagy piásként már családod se lesz. Lakáson dolgozó nőkről (is) beszélek. Látom a sok pénzt is ami átmegy a kezükön, persze a szerencsétlenebbeket is, akiket a "párjuk" lehúzgál, de egy a lényeg mindnek kifolyik a kezéből a pénz!! Talán mert K-nak az megy, akinek máshoz már nincs sütnivalója, vagy mert gyorsan (szándékosan írom hogy NEM KÖNNYEN ) szerzett pénz, hamar elúszik. Az egyiket 1 órán keresztül dugta egy nagyon vén viagrás csótány, a csaj meg már sírt, de végig kellett csinálni a pénzért....

Extra ápoltság, csillogás tip-top külső és lakás, de belül minden nap porig égnek.

Gondolkoztam én is sokáig ezen, de végül is inkább munka után kajtatok, bár nekem van aki tud lóvéba segíteni, szóval a helyzet nem ugyanaz mint nálad. De remélem te is találsz valami más megoldást a pillanatnyi xar helyzetre.

Ja, de ha már kérdezted, az egyik csaj 8 ezret kér egy félórára lakáson, ami valójában 5 perc, és nincs benne semmi extra.

33/N

2011. márc. 16. 22:47
 38/48 A kérdező kommentje:
2011. márc. 17. 09:04
 39/48 A kérdező kommentje:
2011. márc. 17. 09:04
 40/48 A kérdező kommentje:
amugy 33 éves vagyok,nem vagyok sovány,de nem is dagadt!
2011. márc. 17. 09:05
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!