Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti aktus közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti aktus közben szeretitek vagy kedvelnétek, ha kancának vagy szukának becézne a partneretek?

Figyelt kérdés

Nyilván két irányú a dolog, hisz mely pasinak ne tetszene, ha hím oroszlánnak vagy csődörnek szólítanák. Szóval a szavakat nem lealacsonyítóan kell felfogni, hanem pont ellenkezőleg megemelkedett magasztosabb jelentést tartalommal bírnak ezek a szavak. A megtestesített tökéletes nőstény vagy hím ideálképét adja.

Szóval lányok nektek mi a véleményetek erről?

2011. márc. 9. 22:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na nekem most az egérke jutott eszembe, mikor nekiáll hátulról az elefántnak, persze az elefánt észre sem veszi, nyugodtan ballag tovább. Mikor véletlenül belelép egy tüskébe, fájdalmában hatalmasat trombitál. Erre az egérke hátul felkiált: Ez az, sikíts te szajha sikíts!

Pedro

2011. márc. 10. 09:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Én szubmisszív vagyok, szóval szeretem, de erre ne alapozz semmit..:)
2011. márc. 10. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha kocának szólít visítok is mint egy malac.
2011. márc. 11. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Én szerintem a szukán és a kancán is síró-röhögőgörcsöt kapnék és beesnék az ágy alá.. :D
2011. márc. 11. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem jöhetne, sőt én szeretem ha szex közben mindenfélének lehordanak
2011. márc. 11. 23:38
 16/18 anonim ***** válasza:
szeretem ha szex közben rib@ncoz, vagy k*rváz a barátom, engem nagyon fel tud izgatni. viszont szexen kívül nagyon nem tolerálnám, ha durva, vagy bunkó lenne velem.
2011. márc. 11. 23:46
 17/18 anonim ***** válasza:
én azt szeretem ha a pasi az erő és az irányító, szval vadabb szex közben felizgat ha mondjuk kis krvának, rbancnak v vminek hív, meg ha kicsit durvábban viselkedik velem:)) de a kanca tényleg nevetséges :D
2011. márc. 11. 23:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem jönne be.
2011. márc. 12. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!