Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti aktus közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti aktus közben szeretitek vagy kedvelnétek, ha kancának vagy szukának becézne a partneretek?

Figyelt kérdés

Nyilván két irányú a dolog, hisz mely pasinak ne tetszene, ha hím oroszlánnak vagy csődörnek szólítanák. Szóval a szavakat nem lealacsonyítóan kell felfogni, hanem pont ellenkezőleg megemelkedett magasztosabb jelentést tartalommal bírnak ezek a szavak. A megtestesített tökéletes nőstény vagy hím ideálképét adja.

Szóval lányok nektek mi a véleményetek erről?

2011. márc. 9. 22:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem valahogy a kanca és a szuka nem a megtestesített tökéletes nőstény ideálképét adja, bocs. Én képen is törölném a páromat, ha így szólítana.
2011. márc. 9. 23:04
 2/18 anonim válasza:
89%
Bocs,ezek tényleg nem emelkedett szavak,főleg azért nem,mert ha használja pl. egy hétköznapi ember,akk nem arra használja,h drága párom milyen vagy az ágyban..hívd inkább sexistennőnek:Pannak tuti örülne..
2011. márc. 9. 23:08
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogyan gondolom ezt át, nekem egyáltalán nem adja a tökéletes nőstény ideálképét... Amúgy sem szeretem, ha valaki ilyen állat megfelelőkkel helyettesíti a szavakat. Szerintem a férfiakra kitaláltak is lealacsonyítóak...

Mellesleg kétlem, hogy ez minden pasinak tetszene.

2011. márc. 9. 23:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért milyen jó, hogy nem szajhának neveznéd... De a kanca vagy szuka helyett inkább mondd neki csak úgy egyszerűen, hogy "te állat"... Nagy örömet fogsz vele okozni!

Pedro

2011. márc. 9. 23:16
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

Lehet vonogatni a szemöldököket, de nem egy partnerem imádta, ha leribancoztam vagy szukáztam egy-egy vadabb aktus közben.

Mondjuk a kancánál lefordultunk volna az ágyról a röhögéstől.:D

2011. márc. 9. 23:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

:DDD Velem is előfordult, h vad szex közben megkaptam a "kis szuka" vagy "kis ribi" jelzőket...:) Egyébként, nem esett rosszul, és nem is tartottam megalázónak. Főleg, h ezek zömmel a férjem szájából hangoztak/hangoznak el. Tudom, h nem gondol ribinek:) csak akkor annyira felfokozott izgalmi állapotban van, hogy néha kiejt olyan szavakat, amiket egyébként soha nem mond.. :)

Nem csinálok belőle nagy ügyet..:) sőt, sokszor mosolyt húz a számra..

A Kanca tényleg elég ütős :DD És az már tényleg illúzióromboló a röhögőgörcs miatt... :)))

23/n

2011. márc. 10. 00:26
 7/18 PT-Daniel ***** válasza:

A ribanc vagy a szajha alkalmankent, hangulattol függöen teljesen okes...

... de mivel nem b@sznek allatot, nem is hivom annak ;)

2011. márc. 10. 00:54
 8/18 anonim ***** válasza:
mert szajhát igen?
2011. márc. 10. 01:45
 9/18 IQnindzsa ***** válasza:

Ugyan lányoknak címezted a kérdést, azért engedd meg ,hogy válaszoljak. Ezt nem lehet általánosítani. Ha a lányban van Ssubmisszív hajlam akkor egyszerűen megvadul (jó értelemben) attól ,hogy lekicsinylő vagy állatias dolgokat mondasz nekik. (Ribanc,ku*va,szajha... stb) De rá kell érezni vagy a beszélgetéseitekből rá kell jönni ,hogy ő ilyen beállítottságú-e.

Én magam is meglepődtem már nem egyszer ,hogy ez milyen mértékű lehet pár lánynál... Van amelyik szereti ha ezt nem csak szavakban mutatod ki hanem tettlegességgel is.

Haj cibálás, torkon ragadás, kar csavarás...

De még egyszer mondom... A lányok többsége nem erre vágyik vagy csak egészen elvadult szextázisos aktudsok alkalmával. Soha ne mondj ilyet egy partnerednek sem, amíg nem tudod biztosan ,hogy élvezné ezt. Ezt pedig beszélgetésekből lehet megtudni, szóval kommunikálj sokat!

Remélem segítettem... :)

2011. márc. 10. 08:59
 10/18 IQnindzsa ***** válasza:
Még egy kiegészítés... Nem árt ha alapvetően Domináns beállítottságú vagy. Ha semleges vagy főleg ha Szubmisszív vagy akkor egészen egyszerűen vicces hatást keltesz egy egy ilyen kifejezéssel. Ha viszont te vagy az Erő... akkor természetesen hat és annál hatásosabb a dolog.
2011. márc. 10. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!