Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kívánom az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom az orális szexet?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok,lány. Valamiért,magam sem tudom miért,de nem vagyok oda az orális szexért. Tudom ma már ez az előjáték része, és tök természetes a párok 80%-ánál... de mindig megalázónak érzem. Olyankor olyan érzésem van, hogy a barátom esetleg lenézne, nem tartana igazi nőnek, vagy pont emiatt nem tudna szerelmes lenni belém. Hogyan küzdjem le ezt az érzést. Nemrég újra összejöttem a volt barátommal, le is feküdtünk, de nem csináltam neki...pedig tudom,hogy várta. Gondoljátok frigid vagyok? a szexxel persze semmi gondom nincs, csak ez az orális téma...
2011. márc. 9. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég paraszt lehet, ha ez a legnagyobb problémája...
2011. márc. 9. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Engem a pasid helyében ez nem akasztana ki, de hosszú távon biztos zavarna. Szóval idővel érdemes lenne rávennei magadat.
2011. márc. 9. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Én barátomnak eszébe se jut, nekem meg szintén nem és remekül meg vagyunk. Mind2től messze áll a téma...
2011. márc. 9. 23:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy rá szánd e magad? Igen, mert az aztán tényleg baromi jó, ha nagy kényszerből, odaülsz, fekszel, térdelsz, és szájhúzások, pofavágások közepette rángatod neki, vagy két öklendezés között nyalogatod. CSAK OLYAT CSINÁLSZ AMIT AKARSZ, AMIRE VÁGYSZ. Ha erre rámegy a kapcsolatod, akkor az nem egy igazi kapcsolat. Én mindent szeretek csinálni, és mindent is engedek a barátomnak, tudom, hogy szex fontos, de nem ennyire. Ha ő nem érti meg, hogy te ezt nem szereted, akkor nincs keresnivalója melletted.
2011. márc. 9. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha emiatt problémázik, akkor hagyd ott...találni olyan srácot (bár megjegyzem eléggé nehéz), akinek ez nem számít.
2011. márc. 10. 08:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert nincs....... szájad!
2011. márc. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!