Nem nyílhat ki a méhszáj? Nagyon kívánom a szexet. Főleg az orális szexet.29 hetes vagyok. Nem baj ha minden nap csináljuk a párommal? A mindennapos orgazmus ugye nem árt?
Az orvos nem tiltott el, minden rendben van eddig a terhességgel, de mostanában minden nap "kell" az orgazmus, és van hogy nem napi egy!!
Ne hülyézzetek le légyszi a kérdés miatt, tudom hogy önmagában a szex nem ártalmas, csak nem sok-e a mindennapos orgazmus...
Mi is orállal csináltuk.Orgazmus után kicsit pihentem,hogy nehogy keményedjek.Nem lesz semmi gond.Ami neked jól esik,az a babának is jó.Ha kívánod miért ne?Mi is így csináltuk.Ha nyitva vagy,akkor viszont inkább ne.Már mi is hanyagoljuk,mert sose tudhatom mikor nyílok.
39 h
Előzőnek: most kellene belehúzni és kibújna a baba, ha készen áll:-)
Én is ki voltam éhezve minden nap, de ez kismama betegség:-D És nem ártalmas, ha az volna a természet úgy alakította volna, hogy ne kívánjuk. Szóval hajrá, nemsokára változnak a dolgok, használjátok ki az időt!
1. vagyok
Nemigazán merek belenyúlni ezekbe a dolgokba...félek tőle egy kicsit.Inkább a természetre bíznám,és a babára. :-)
Pedig jó lenne,mert most van itthon a férjem,és aztán 3 nap múlva éjjeles lesz. :-(
Mindig azt mondom jobb félni,mint megijedni...
Egészen az utolsó hétig ment nálunk, és nem csak orál...
Nagyon vidám kislány lett ! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!