Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szivat folyton vele?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szivat folyton vele? :S:S (lent)

Figyelt kérdés
Tavaly osztálykiránduláson voltunk, és az egyik lánnyal az osztályból szeretkeztem. És utána folyton azzal szivat hogy kicsi a f|aszom, minden reggel odamegy hozzám és megkérdezi hangosan hogy van már 2 cm?? Meg órán a tanárnak mondja hogy: xxxxx yyyyyy-nak fél centis a f|asz állva... Már nagyon zavar mivel az egész iskola tudja kb... pedig szerintem a 16cm az elég jó méretnek számít... 17/f
2011. márc. 9. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mondd el a többi srácnak, hogy tiszta szőr a s*gglyuka, göndör, sötétszínű szőrök vannak körülötte. És eddig nem akartad elmondani, mert te nem vagy ilyen szemét, mint a csaj, de mostmár elmondod, amiért ő is b*zizott veled. Ennyi!

Ha én lennél a csaj helyében, nekem emiatt lesülne a pofámról a bőr, még akkor is, ha nem igaz...

2011. márc. 10. 09:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ja, és nem mellékesen a 16 cm egyáltalán nem gáz, férjemnek is ekkora, és tökéletesen kitud vele elégíteni, sőt! Egész életemben vele a legjobb a szex, pedig voltam már együtt 23-assal is, és azzal szörnyű volt. Nem mondom, hogy nem a méret a lényeg, mert ez NEM TELJESEN igaz, de az biztos, hogy 14 cm felett szerintem már nem lehet probléma!

És, ha kicsi is lenne, vagy, ha ügyetlen lettél volna, akkor sem lenne értelme így szemétkedni veled. Ez egyszerűen egy unatkozó, hülye kis csitri k*rva.

Ezért nem szabad akárkibe belelógatni a lompost.

2011. márc. 10. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám neki hogy nem lenne az én f@szom kicsi ha ő nem növesztett volna akkora pic$át mint egy elefánt! Amikor a f@szodon sikítozott akkor nem volt baja a mérettel gondolom... Az ilyen kurv@ kapja be a f@szom, és ha megnyalja közben a golyóim, akkor mondhatja hogy kicsi!
2011. márc. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!