Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szivat folyton vele?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szivat folyton vele? :S:S (lent)

Figyelt kérdés
Tavaly osztálykiránduláson voltunk, és az egyik lánnyal az osztályból szeretkeztem. És utána folyton azzal szivat hogy kicsi a f|aszom, minden reggel odamegy hozzám és megkérdezi hangosan hogy van már 2 cm?? Meg órán a tanárnak mondja hogy: xxxxx yyyyyy-nak fél centis a f|asz állva... Már nagyon zavar mivel az egész iskola tudja kb... pedig szerintem a 16cm az elég jó méretnek számít... 17/f
2011. márc. 9. 22:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
amiért "baztat" az annyit jelenthet h ő tudatni akarja az egész világgal h na igen én vele lefeküdtem, amire büszke( bár én ezt nem hoznám nyilvánosságra ) vagy csak mint az oviba.. csak annak a haját húzom meg aki tetszik...
2011. márc. 9. 22:11
 2/13 tsz-tag ***** válasza:
te meg kontrázz rá...nem voltál nagy numera, nincs is csöcsöd hogyhogy beszélsz? én szanaszét aláznám...
2011. márc. 9. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy neki meg büdös volt a puncija. :)
2011. márc. 9. 22:13
 4/13 anonim ***** válasza:

15cm az atalag hoszusag es mar az sem szegyen

es nekem is 16 cm

egyepkent az a csaj egy k*rva

es ote voltal neki az elso???

mert ha igen akor csak egy segfej, loser

legalabbis ez jon ki a szovegbol

ezek ojan csajok akik csak arra varnak h jol meg b-zek

2011. márc. 9. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Te sem lehetsz valami igényes lányok terén, ha egy ilyen IQfighter, feka farkakhoz szokott ribivel fekszel le, ráadásul egy osztálykiránduláson. Mellesleg az átlag méret valahol 14 és 15 centi között van.
2011. márc. 9. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Párbeszéd!

Csaj: xxxxxxyyyyyyy kicsi a fasza.

Te: mert neked nagyobb?/ lehet de én legalább tisztán tartom veled ellentétben/és azt is tedd hozzá,hogy nem olyan szőrös mint a te p*csád./lehet,hogy kicsi de én nem emlegetem sex közben a plüssmacimat

2011. márc. 9. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:

előző vok.

lehet de ahhozképest nem nekem volt szaros az alsógatyám/ az lehet,hogy kissebb de a segged is szőrösebb az egyszer biztos.

2011. márc. 9. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:

vagy csak használd a jólmegszokott szlenget a máunika sóból: NEM TUDTÁLL KI-E-L-É-G-Í-T-E-N-I!!!!

komolyra fordítva, én is szétaláznám, mit képzel magáról :D mondd neki hogy a szőrös pina már nem divat, vagy hogy olyan húgy szag csapott meg amikor levette a bugyit mint még soha, valahogy vágd vissza hogy elpirulva leüljön a seggére

2011. márc. 9. 22:53
 9/13 anonim ***** válasza:

mond meg h mako borotvalja le mert a multkor is eltevedtel a dzsungelebe

vagy h nem te tehetsz rola ha a 50cm es muf*sz utan kicsine tunik

2011. márc. 9. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:
óccsad szaaszéjjel :D
2011. márc. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!