Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen pártiak vagytok? Nagy vagy kis mellű?
Van egy fiú, akivel még nem vagyok együtt, és aggódom, hogy azért nem, mert kicsi a mellem.
Még szűz vagyok, és ha már együtt leszünk (mert már lassan összejön) akkor szégyellném magam.
Ti melyik preferáljátok?

Azt a szót ismered, hogy "preferál", de közben ilyenek miatt aggódsz... Érdekes.
Részemről a kisebb mellekre szavazok, de ha a szerelmemnek nagyobb melle van, nem fogok kiszeretni, de szerintem ugyanígy gondolkozik egy nagyobb melleket preferáló is: ha beleszeret egy kisebb mellű nőbe, nem fog csak ezért kiszeretni belőle.

Nézd, szerintem az a lényeg, hogy szép és vonzó legyen!
Magam részéről a szilikonnal felturbózott mellek nekem
egyáltalán nem tetszenek! Egy szép kis cici is lehet na-
gyon izgalmas. Azokat a nagyokat meg élvezettel markolász-
szák a fiúk, közben eszükbe sem jut, hogy egy nagy adag
szlikont gyúrnak!

Igen, tudja mekkora, már látott rólam bikinis képet is, mert mutogattunk egymásnak egy párat.
De félek, hogy amikor lekerül a melltartó, elmegy kicsit a kedve és nem lenne olyan jó ........

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!