Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elveszteni egy baráttal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszteni egy baráttal?

Figyelt kérdés
Mit szóltok hozzá, ha a legjobb barátotokkal vesztenétek el a szüzességeteket? (F-L barátság)
2011. márc. 8. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Egyébként lehet nemolyan jó ötlet, mert talán én többet érzek."

Ebben az esetben lehet, hogy tényleg nem legjobb ötlet.

Nézd, abba bele sem gondoltál, hogy Ő lehet, hogy majd a szerelmével szeretné elveszíteni? Ezt nem bántásként mondom, hidd el, csak még azt is el tudom képzelni, hogy úgymond mert jó barátja vagy, nem "mer" visszautasítani... Vagy ezeket a dolgokat már megbeszéltétek?

2011. márc. 8. 21:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha elszeretned veszteni dobj egy levelet es lam megmarad baratnak es szexeltel is mar :D

18f

2011. márc. 8. 21:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen oké.

21F

2011. márc. 8. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:

tegnap 21:38

Én nem vagyok a barátod. Simán elvállalom! :)

Amúgy a szerelem múlandó, és könnyen veszíthetsz el vele egy barátot is egyben nem csak egy párt. Na persze ez sincs kőbe vésve! Embere válogatja. Amúgy szerintem egy fiú és egy lány között nem igazán létezik barátság. Olyan ez mint a vasgolyót a mágnes fölött tartani időtlen időkig. Egyszer eljön a pillanat, amikor nem figyelsz és a mágnes odavonzza magát!

Viszont ha én a barátod lennék, és felmerülne a nevem mint lehetőség, és pl furcsálnám, akkor is féltékeny lennék és megcsalatva érezném magam, ha mással tenné meg a csaj.

Viszont ha mással akarnád megtennmi, keress meg! ;)

26F

tegnap 21:41

Neked is a jómodorról, alázatról, és a toleranciáról!

2011. márc. 9. 01:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Dobj egy üzit csajszi!
2011. márc. 9. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Inkább velem. Dobj egy privit. Türelmes vagyok és megértő.:P

Amúgy szerintem nem gáz, fiú lány barátság nincs.

2011. márc. 9. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:
nem baj
2011. márc. 14. 21:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Furi de sokkal jobb mint egy ismeretlennel,berúgva kefélni egy bulin...
2011. márc. 14. 22:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy csinálnék ilyet. Az mondjuk jó benne, hogy ismeritek és szeretitek egymást (mint barátok), és nem görcsölnél vele, de a szex a barátság rovására is mehet. Vagy ha nem, utána már semmi nem lesz ugyanolyan, mint eddig. Ez csak akkor lenne egyértelműen jó, ha utána összejönnétek :)

Természetes, ha görcsölsz egy olyan fiúval, akibe szerelmes vagy. Rövid idő után már nem is fogsz görcsölni, és akkor a legszebb, ha olyannal fekszel le (főleg először, de később is), akibe tényleg szerelmes vagy.

2011. márc. 14. 22:17
 20/21 anonim válasza:
Nekem is így volt !!! És nem bántam meg ,mert ismertem ,bíztam benne, sőt mindketten elsők voltunk egymásnak .De sokáig csak barátok .Most együtt vagyunk (kisebb nagyobb megszakításokkal) 4éve ..
2011. márc. 15. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!