Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszteni egy baráttal?
Nos, én így vesztettem el és nem csinálnám vissza...bár az igaz, h a barátom sokkal idősebb és tapasztaltabb volt, ezért is mertem magam a kezére adni...de mivel nem életem nagy szerelme volt, hanem egy bizalmas jóbarát, így nem görcsöltem rajta, elengedhettem magam, hiszen nem volt tétje, nem volt bennem az, h jujj, el ne szúrjak valamit, jujj mit gondol rólam, tetszem e neki stb.
hanem mivel barát volt tudtam, hogy úgy fogad el ahogy vagyok, előtte semmi nem ciki és hogy tényleg vigyáz rám
azóta már eltelt 5 év, "megettem" 6 pasit, de mindezek ellenére még mindig szörnyen izgulok, ha valaki olyannal vagyok először (sőt még másodjára is), aki nagyon nagyon tetszik és akinek tökéletesen meg akarok felelni... akkor mi lett volna ha az első is egy ilyennel történik? lehet elájultam volna az izgalomtól :D vagy végigbénázom
21/L
"Én vagyok a lány és én hoztam fel neki .."
Gratulálok. Ha ügyesebb lettél volna, pénzt is kértél volna érte. Sokat kell még tanulnod.
Miért olyan nehéz megérteni, ha valaki kiír egy kérdést, nem a fikázásért írja ki, hanem mert tanácsot szeretne kérni. Ennyi autistát egy helyen ( TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! )
Köszönöm a >válaszokat<, amik válaszok voltak, akár mellette, akár ellene szóló érveket tartalmaztak.
Amúgy nem úgy kell elképzelni, hogy mondtam neki, gyere Jóska kúrj meg -.-"
Előjött a téma, és valahogy odakerültünk, de én adtam a szikrát.
Egyébként lehet nemolyan jó ötlet, mert talán én többet érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!