Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lankad le ilyen könnyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lankad le ilyen könnyen a barátom kukija?

Figyelt kérdés

Néha amikor megkívánjuk egymást, és mire előveszünk a szekrényből óvszert, teljesen lelampad naki, kicsi lesz.

Valamikor meg szex közben megy neki össze, bár hozzáteszem, hogy nekem nehezen megy fel a kukija, és így gondolom neki nem jó, hogy sokáig csak áll bennem, és nem mozdíthassa meg bennem, mert az nekem fáj.

Néma meg egyszerűen nem tudom megnöveszteni neki. Csinálja nekem előjátékot kb fél óráig, és amikor már kész vagyok, és szeretném, hogy betegye, bármit csinálok neki nem nő meg.

Volt olyan is, hogy szexeltünk, minden tökéletes volt. Nagyon nedves voltam, és pisilnem kellett, mondtam neki, hogy "pisilnem kell" erre hirtelen összement neki.

2011. márc. 8. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
M idegállapotba hozod!
2011. márc. 8. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindketten nagyon izgultok. Vagy nem vagytok egymásra hangolódva. Ezek közül semelyik sem jó.
2011. márc. 8. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet merevedési zavarai vannak. Ha így megy hosszabb ideig, akkor sztem nézzen be a dokihoz.
2011. márc. 8. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok,a szex közben pis..,meg gumi,meg miegymás,amikkel lelankitod a párod szerszámát,az olyan hatással van a férfi számára,mint pl.egy sportolónál,akit megzavarnak oda nem illő dolgokkal,utána már nehezen tud visszarázódni a régi kerék vágásba,ezért is kell a nézőknek siri csendben lenni néhány sportágban!Szóval ha azt akarod,hogy ne lankadjon a barátod szerszáma,hát akkor koncentrálj te is csak a szexre és ne találj ki közben oda nem illő dolgokat!A párodnak meglátod semmi baja nem lesz eztán,mert végig élvezni fogja veled a szexet!
2011. márc. 8. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk elsőnek megpróbálkozhatnál avval, hogy nem kukinak hívod. És igen neked el kell lazulnod, nem hiszem, hogy akármit csinálsz nem áll fel neki. Vedd a szádba és addig szopd amíg vissza nem áll a merevedése. Jah és szex előtt megyünk pisilni.

+nem mozdíthatja ejtsd: monzdíthattya

2011. márc. 9. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!