Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lankad le ilyen könnyen a barátom kukija?
Néha amikor megkívánjuk egymást, és mire előveszünk a szekrényből óvszert, teljesen lelampad naki, kicsi lesz.
Valamikor meg szex közben megy neki össze, bár hozzáteszem, hogy nekem nehezen megy fel a kukija, és így gondolom neki nem jó, hogy sokáig csak áll bennem, és nem mozdíthassa meg bennem, mert az nekem fáj.
Néma meg egyszerűen nem tudom megnöveszteni neki. Csinálja nekem előjátékot kb fél óráig, és amikor már kész vagyok, és szeretném, hogy betegye, bármit csinálok neki nem nő meg.
Volt olyan is, hogy szexeltünk, minden tökéletes volt. Nagyon nedves voltam, és pisilnem kellett, mondtam neki, hogy "pisilnem kell" erre hirtelen összement neki.
Mondjuk elsőnek megpróbálkozhatnál avval, hogy nem kukinak hívod. És igen neked el kell lazulnod, nem hiszem, hogy akármit csinálsz nem áll fel neki. Vedd a szádba és addig szopd amíg vissza nem áll a merevedése. Jah és szex előtt megyünk pisilni.
+nem mozdíthatja ejtsd: monzdíthattya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!