Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probáltátok már menstruáció közben a szexet?
mi mindig csináljuk, nem zavar minket a vérzés. eleinte én tartottam rossznak, hogy miközben megvan, szeretkezzünk, de egyszer kipróbáltam, és jó volt, ugyanúgy, mint máskor, tehát utána ez már nem lett akadály. gumival kell védekezni a fertőzések ellen, és akkor nincs gond:)
2009. febr. 19. 15:23
sokkal jobban élvezem a szexet és a barátomat sem zavarja
2009. febr. 19. 19:20
egyáltalán nem zavarja a barátomat se és engem se. :) szeretjük, mert tényleg "csúszósabb"... kinek-mi az undorító :) mi nem bírnánk ki egy hétig,és amikor erős akkor is csináljuk :) természetesen gumival :) nekem csak az kellemetlen,hogy kb. rögtön utána jön a tampon..
2009. febr. 19. 22:40
Wááháá, nálunk először én mondtam, hogy "jézusom, ezt nem gondolod komolyan!"...de hát a barátom olyan tiipus, aki 100órás kialvatlanság után is képes visszarántani az élők sorába, szóval mondjuk úgy megfűzött (gyakorlatilag a gátlásaim és a vágyaim túlsúlya egy idő után megfordult :D)... de tettünk az én kedvemre is egyben, mert átvándoroltunk a fürdőszobába :D
Még most is egy kicsit perverznek tartom a dolgot, de az nem olyan nagy baj :D
2009. febr. 20. 01:40
(1:40es vagyok)
Ja és igen, élvezem, és ő is :D Ez kimaradt :D
Meg az is, hogy amúgy se tudjuk kivárni azt az egy hetet... :P
2009. febr. 20. 01:41
Én igen 4x és nagyon jó volt és még védekezni sem kellett:
2009. febr. 20. 14:21
Igen, bár nagyon görcsöltem, és eléggé véreztem is akkor, a vágy erősebb volt. Utána elmúlt a görcs, és és csillapodott a vérzés is. A kedélyállapotom is jobb lett. Aztán rendszeressé vált a görcsoldás eme formája, és összesen egyszer volt másfél év alatt, hogy nem tetszett (túl durva volt a pasas, szóval az sem a mensi miatt).
2009. febr. 20. 15:53
Jesszusom! Nem gondoltam, hogy ennyire elszaladt mellettem a világ.
Nem zavar? Gusztustalan. A lány ott vérzik össze-vissza (épp megtisztulási folyamatot végez) és akkor még "belekevernek egyet a lecsóba". Nem hiszem el, hogy azt a maximum 1 hetet nem lehet kibírni.
Mi van, tán már a s#ggbed#gás nem menő?Ez az új trend, hogy csináljuk menstruáció alatt?
2009. febr. 21. 13:31
Én vagyok, aki a 2. választ írta. Nos...újra próbálkoztunk mensi alatt és továbbra is azt tudom mondani, hogy nem élvezem. Valahogy érzéketlen vagyok csiklóban. Nekem pedig szükséges a csiklóingerlés is szex közben.
2009. febr. 21. 16:57
utólsó előtti válaszoló én is imádok így a szexet és nem jelenti azt hogy pl vki ettől még igénytelen...az egy dolog hogy te sznob vagy és nem próbálsz ki új dolgokat.Te bajod...sokkal érzékenyebbek vagyunk így és a szex is jobb
2009. febr. 22. 15:39
Kapcsolódó kérdések: