Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én szexmániás vagyok?
Barátommal kezdetben napi 4-5x is szeretkeztünk, de mostanra ez lecsökkent 1-2re és ezt én sajnálom, mert szívesen lennék vele többet. Nem tudom miért kívánom ennyire, mindig elélvezek vele, de akkor is jó lenne újra többször. Mondta, hogy ő ezt sokallja néha, és maszturbáljak, de az nem ugyanaz. Nekem csak ő kell, nem akarok mást is mellé, de lehetséges hogy lány létemre túl nagy a libidóm?
19L
Amikor ezeket olvasom úgy érzemk, hogy elrontottam az életem. Jézusom micsoda egy kincs vagy (marmint a kérdezö). Azt hiszem itt az ideje, hogy körbenézzek a nök között. Hátha találok én is egy ilyen lányt.
Szeritem maradj ilyen! Fog majd a srác még sirni egy kis extra betevöért amikor neked is jollakik a libidod oszt azt mondod, hogy ma ne mert fáj a fejem. Egyébként van még pár lehetöség de szerintem nem tetszene az öttlet. csak lepontoznál.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
A tippeket majd kipróbálom, hátha. :)
Nem szokott fájni, én mindig élvezem a dolgot. De azért örülök, hogy más is van hasonló helyzetben, akkor ezek szerint annyira nem fura...
Nincs semmi gond veled hidd el, esetleg a pároddal, mert a férfiak általában többet szeretnének sexelni a nöknél.
mi a barátommal hétvégén találkozunk péntek szombat vasárnap és az egész hetit bepótoljuk :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!