Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor én szexmániás vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én szexmániás vagyok?

Figyelt kérdés

Barátommal kezdetben napi 4-5x is szeretkeztünk, de mostanra ez lecsökkent 1-2re és ezt én sajnálom, mert szívesen lennék vele többet. Nem tudom miért kívánom ennyire, mindig elélvezek vele, de akkor is jó lenne újra többször. Mondta, hogy ő ezt sokallja néha, és maszturbáljak, de az nem ugyanaz. Nekem csak ő kell, nem akarok mást is mellé, de lehetséges hogy lány létemre túl nagy a libidóm?

19L

2011. márc. 7. 17:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy szexmániás, csak nagyobb az étvágyad mint neki.
2011. márc. 7. 17:26
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Naponta 1-2 az nekem pl. sok lenne, én megelégszem kevesebbel is. Valószínű a barátod is. Biztosan nagyon hízelgő neki, hogy ennyiszer kívánod, ettől még nem vagy szexmániás. Lehet, hogy attól is tart, hogy mondjuk egy idő után nem tud újat mutatni...meg azért ha egy kicsit húzzátok egymás agyát, akkor később mégjobban kívánod ;) Hagyjatok néha szünetet, utána egymásnak eshettek:)
2011. márc. 7. 17:27
 3/16 anonim ***** válasza:
30%

Jó tág puncid lehet ennyi töcskölés után!

:D

Ha gondolod kipótolom neked azt a maradék 3-4et!

:D

2011. márc. 7. 17:30
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

Én is napi 5-6 szor szoktam...a pasimnak mág nincs ellenére...sött..

szerintem is csak az a baj h a pasid nem kivánja annyira...próbálj meg vmi új technikát bevetni hátha felkelted az érdeklödését és több keedve lesz a dologhoz;):D

2011. márc. 7. 17:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is találkoztam hasonló esettel. A következőt tettem, bár megmondom őszintén, nagy önuralom és gyakorlat kell hozzá. Tartalékoltam. A barátnőm elélvezett, én pedig nem, hanem egy időre leálltam és vártam, amíg ő is úgy érezte, hogy kész a következő menetre. Utána megcsináltam még egyszer és így elértem, hogy ő háromszor élvezett el, amíg én egyszer.
2011. márc. 7. 17:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
hát vannak igényeid na! ha nem akar annyit szeretkezni akkor kérd meg, hogy segítsen a bajodon máshogy. szerintem ez már kimeríti a szexmánia fogalmát. egymás után ment a 4-5 vagy több alkalommal?
2011. márc. 7. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
hu hat h nekem biztos nem lenne ellenemre en a parommal annyiszor sexelek ahanyszor csak birok o is elvezni nagyon egy heten a minimum 4 de altalaban 5-6 is megvan!
2011. márc. 7. 20:00
 8/16 anonim ***** válasza:
fenti vagyok 18/F
2011. márc. 7. 20:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hetente oké, de NAPONTA????
2011. márc. 8. 12:14
 10/16 Thurston ***** válasza:
100%

Lány létedre? Szeritnem ez nem nemfüggő dolog.

Egyébként a szexmánia kifejezés baromság. De ebbe most nem kéne belemenni nyilván. Igazából nekem is kevés lenne a napi 1-2 menet, ha volna lehetőség többre is. Hasonló korú vagyok.

Bár nem tudom, hogy ezen a problémán miként segítene akármilyen válasz.

2011. márc. 9. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!