Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a szex "lényegétől"?
Figyelt kérdés
A szex maga izgat, meg már régóta nem volt barátom, ezért nagyon hiányoznak a kis simogatós esték... még szűz vagyok, de már nagyon vágyom együtt lenni vkivel, szeretek csókolózni, minden egyéb dolgot, csak magától attól félek, hogy berakja, nem is az, hogy fájni fog, csak nem jön e pedig tudom hogy erőrl szól az egész xD nem tudom, nem vagyok még felkészülve vagy mi van velem? 18L2011. márc. 7. 17:08
1/6 anonim válasza:
"nem is az, hogy fájni fog, csak nem jön e "
Ezt nem értem. Mi nem jön?
2/6 anonim válasza:
Kb én is ilyen izgulós vagyok, de ha már úgyérzed csináldnád dobj egy levelet...:) Még én is szűz vagyok
18f
3/6 anonim válasza:
Még nem voltál igazán szerelmes.
4/6 anonim válasza:
azért félsz tőle mert nem tudod milyen. amíg nem tudsz úszni addig tökre félsz tőle, hogy húha biztos nagyon nehéz. aztán amikor megtanulsz rájössz, hogy nem ördöngősség.
5/6 anonim válasza:
Ha majd találsz egy olyan srácot, akiben megbízol, akkor ez megoldódik.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy még felkészülve, amíg nem akarod ne csináld a saját érdekedben. Ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!