Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex vagyok mit tehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neji kérdése:

Biszex vagyok mit tehetek ellene? :/

Figyelt kérdés

Hi,nem rég rájöttem,h biszex vok fiúkhoz is vonzodom de sokkal jobban a csajokhoz.Mit tehetnék ellene h a fiuk ne érdekeljenek semennyire?pls help

17/F

2011. márc. 7. 09:13
1 2
 11/11 anonim válasza:
nem tudom mennyire aktuális még a téma de azt tudom tanácsolni hogy az előző két hozzászólót ne nagyon vedd komolyan.. -.- az elfolytás és a "tudatos" hetero életmód nem fog sok jóra vezetni.. ez olyan mint egy nagy bili.. amibe folyamatosan belesz@rsz aztán egyszer csak borul az egész és te majd pont alatta állsz.. csak hogy értsd is h mit értek ezalatt.. elnyomhatod de megszűnni nem fog.. és hidd el az lesz a legrosszabb amikor feleséged lesz + gyerekeitek és akkor jössz rá h nem bírod már elnyomni magadban az érzéseidet. és akkor bizony borul az a bizonyos bili.. csak akkor már nem egyedül állsz alatta hanem a feleséged és a gyerekeid is.. én azt tanácsolom hogy éld meg az életet.. tapasztald ki mindkét oldalt. és amelyik felé kibillen a mérleg nyelve azt válaszd.. nem lesz könnyű de hidd el h az elfojtott érzések később csak egy keserű boldogtalan emberhez vezetnek... szerintem nincs annál rosszabb mint 40 évesen rájönni hogy elment a fiatalságod úgy hogy rosszul döntöttél.. egy híres ember azt mondta egyszer hogy "Még mindig jobb azt mondani hogy affene ezt nem kellett volna, mint életed végéhez közeledvén azon rágódni h mi lett volna ha...." szóval ne fojts el semmit.. inkább tapasztald ki :))))
2012. aug. 5. 14:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!