Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex vagyok mit tehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neji kérdése:

Biszex vagyok mit tehetek ellene? :/

Figyelt kérdés

Hi,nem rég rájöttem,h biszex vok fiúkhoz is vonzodom de sokkal jobban a csajokhoz.Mit tehetnék ellene h a fiuk ne érdekeljenek semennyire?pls help

17/F

2011. márc. 7. 09:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmit.
2011. márc. 7. 09:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmit.
2011. márc. 7. 09:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmit!
2011. márc. 7. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmit.
2011. márc. 7. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmit.
2011. márc. 7. 10:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó,köszi értem:SS
2011. márc. 7. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Ellentmondásban vagy egy kicsit.

Bisex vagyok tetszenek a fiúk is és a lányok is, de ha ezt tudod magadról ,ez ellen nem igazán tudsz tenni. Én esetem még rosszabb is ha lehet így fogalmazni, én cska szimplán meleg vagyok, és 25 éves kemény megfeszített munkával sem tudtam még magamat annyira se rávenni hogy egy lányt nem hogy megcsókolni de szájon puszilni sem tudok. Szóval ez ellen nem tenni kell hanem elfogadni és együtt élni vele, ha épp fiús szakaszod van akkor találni egy fiút, ha a lányokfelé erőssebb az érzés akkor viszont lányt keress.

2011. márc. 7. 11:01
 8/11 IQnindzsa ***** válasza:
Maga a biszexualitás ellen semmit sem tehetsz. Hozhatsz tudatos döntést ,hogy sohasem kezdesz fiúkkal. De attól nem múlik el a dolog mint egy nátha. Ezzel együtt kell élned.
2011. márc. 7. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Pedig ebből kilehet gyógyulni :)

Én egy lány vagyok, pár évvel ezelőtt nagyot csalódtam, és azt kezdtem el észrevenni, hogy a lányokhoz vonzódom... a fiúk semennyire nem érdekeltek. Mivel az én családomban kivétel nélkül mindenki utálja a homoszexuálisokat, rettenetesen megijedtem, hogy mi lesz, ha kiderül. Tudatosan elkezdtem arra törekedni, hogy a másik nemet kezdjem el szeretni... eltelt körülbelül négy év, és már ott tartok, hogy a nők alig érdekelnek, és a férfiakat ismét jóképűnek tartom :)

Bármi lehetséges, ne keseredj el. Keress fel egy pszichológust, ő lehet tud segíteni. Én amúgy úgy próbáltam meg "kigyógyulni", hogy azt hajtogattam a fejemben, hogy nekem a férfiakat kell szeretnem, nem a nőket és rengeteg képet néztem fiúkról. Olyanokról, amelyek bejöttek előtte (és most is bejönnek).

Sok sikert! Remélem tudtam valamennyit segíteni. :)

2011. márc. 7. 21:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőkhöz. Semmit. Vagy "kigyógyulsz" belőle, vagy nem. Igazából annyit tehetsz, hogy a figyelmedet inkább a lányokra szegezed és megpróbálod teljesen elkerülni a férfiakat.
2011. márc. 8. 15:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!