Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől kattanhatok át?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől kattanhatok át?

Figyelt kérdés
"Régebben" sokkal jobban élveztem a szexet, gyakran még hüvelyi orgazmusom is volt, egyszerűen megvesztem a gondolattól is, hogy a párom hozzámér, előadásokon erről ábrándoztam... összességében, sokkal jobban élveztem mindent. Mostanában valahogy nem tudok "átkattanni" abba a tudatállapotba, abba az önkívületbe. Szeretnék ezen változtatni, mert még csak fél éve vagyunk együtt, távkapcsolatban élünk és nagyon szeretjük egymást, valami mégis hibádzik.
2011. márc. 6. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy mostanság több stressz ér a mindennapokban?

Esetleg van bármi olyan dolog, amin sokat rágódsz (pl. közelgő vizsga, határidő; beteg családtag, anyagi gondok stb)?

2011. márc. 6. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
A felsorolásból sajnos mind :S
2011. márc. 6. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg is van a probléma...

Amíg ezek nem oldódnak meg, addig sajnos az "átkattanás" sem fog zökkenőmentesen menni (ha egyáltalán megy).

De sokat segíthetnek a különféle feszültségoldó/levezető praktikák: ha szeretsz sportolni, akkor kiadhatod magadból az ideget, esetleg egy kis masszázs, termálfürdő és egyéb "kényeztetés" (főleg aktus előtt) is jól jöhet.

Súlyosabb esetben jöhetnek a különféle relaxációs tanfolyamok, pszichológus, gyógyszerek (vagy alkohol, de erre inkább ne szokj rá).

Amúgy én férfi vagyok (évek óta krónikus stresszben élek és hasonló gondjaim vannak), így "magamból" indulok ki, de szerintem a lányoknál is hasonlóan működnek a dolgok...

2011. márc. 6. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Remélem, javul majd a helyzet. Bár összességében nem érzem úgy, hogy sokat kattognék a dolgokon.

Köszi a választ!

2011. márc. 7. 23:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!