Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől kattanhatok át?
Nem lehet, hogy mostanság több stressz ér a mindennapokban?
Esetleg van bármi olyan dolog, amin sokat rágódsz (pl. közelgő vizsga, határidő; beteg családtag, anyagi gondok stb)?
Akkor meg is van a probléma...
Amíg ezek nem oldódnak meg, addig sajnos az "átkattanás" sem fog zökkenőmentesen menni (ha egyáltalán megy).
De sokat segíthetnek a különféle feszültségoldó/levezető praktikák: ha szeretsz sportolni, akkor kiadhatod magadból az ideget, esetleg egy kis masszázs, termálfürdő és egyéb "kényeztetés" (főleg aktus előtt) is jól jöhet.
Súlyosabb esetben jöhetnek a különféle relaxációs tanfolyamok, pszichológus, gyógyszerek (vagy alkohol, de erre inkább ne szokj rá).
Amúgy én férfi vagyok (évek óta krónikus stresszben élek és hasonló gondjaim vannak), így "magamból" indulok ki, de szerintem a lányoknál is hasonlóan működnek a dolgok...
Remélem, javul majd a helyzet. Bár összességében nem érzem úgy, hogy sokat kattognék a dolgokon.
Köszi a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!