Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudista helyen láttál olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudista helyen láttál olyan személyt, aki felkeltette az érdeklődésed?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem nézegetni megy az ember ilyen helyre, de mi van, ha valaki megtetszik? Hogyan kerülitek el, hogy ez kívül látható legyen?
ma 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Egy csajt a Lupán. De faszival volt.
ma 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem az érdeklődésemet,de észrevettem ezt hogy ő az enyémet igen.Ő is lány volt,de én nem vagyok olyan.

Napoztunk közel egymáshoz ,és odajött megkért,hogy a hátát kenjem be napolajjal.Megtettem,beszélgettünk ,és észrevettem rajta ,hogy nem úgy néz rám,mint egy másik lányra szokás,meg terelte a beszélgetést abba az irányba ,hogy van-e barátom,meg hogy a férfiakhoz hogyan viszonyulok.Kérdezte ,hogy van -e kedvem vele tartanom az nap,mert látta ,hogy én is egyedül vagyok.Végül is jól el voltunk,de nekem gyanús volt.Ő sátrazott ,és ahogy eljött az este szerette volna ha nála alszom,de mondtam hogy nekem mennem kell várnak otthon.:) Szép lány volt,de nálam ez nem pálya.

ma 17:43
 3/3 anonim válasza:
Igen volt.
ma 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!