Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám szerint teljesen normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint teljesen normális hogy mesztenül járkál elöttem +elöttem hugyozik + ilyenek. Hányingerem van tőle és már rohadtúl idegesít és mikor rászólok nekiáll feljebb. Hogyan adjam a tudtára? Hogy ez így nagyon nem jó.18F

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 18:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
11%

Nekem is van, hogy meztelenül mászkál előttem, de nem zavar, az anyám:)

20f

2011. márc. 6. 19:03
 12/22 A kérdező kommentje:
fürdés az még elmegy mert bezárom azt a nyomorult ajtót kulcsra.de akkor is bacca+ van mikor semmi nincs rajta meg a kibacott tamponját is elöttem nyomja fel legalább szolna hogy mennyek ki vagy vmi semmi legugól és és ...költözés hol van még az bejön a szobámba kutakodik a szekrényemben az ágylat meg mindenhol pl tegnap vagy asszem tegnap elött eszem a szendvicsemet az asztalnál erre ő odamegy a szekrényhez keresni vmit és behajol és láttya baccus hogy pont a szemem őt láttya de semmi.kezd kihatni a sexuális életemre mikor A BARÁTNŐMRE NÉZEK mintha az anyámat látnám vagy az anyámat látom bele...értitek ezt?
2011. márc. 6. 19:26
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

A természeti népek is meztelenek, egy laza ágyékkötô azt kavics. Vagy az se.

Bár megértem a problémád, de ugyan akkor azt gondolom prud vagy, és túl reagálod ezt a dolgot.

Persze ha engem kérne a gyerekem, hogy ne meztelenkedjek én tiszteletben tartanám a kérdését.

Gondolom nem két hete csapatja anyád mesztelenul, mióta zavar?

2011. márc. 6. 19:40
 14/22 A kérdező kommentje:
15 éves korom óta
2011. márc. 6. 19:44
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
legközelebb tedd be neki:D
2011. márc. 6. 19:47
 16/22 napietus ***** válasza:
79%

"A természeti népek is meztelenek" ez így van. viszont mi kultúrnép lennénk...a kérdezőnek vitán felül igaza van.

és mit mond anyukád, ha felhozod ezt a dolgot?

2011. márc. 6. 19:49
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
muterod sajnos nudista .
2011. márc. 6. 19:56
 18/22 A kérdező kommentje:
általában 2 mondatot szokott ismételni.Még gyerek vagy.Az anyád vagyok nincs mit szégyelni.ennyi.de már annyiféleképpen elmondtam neki hogy ez amit csinál nem jó nekem is vannak különféle dolgaim elvárásaim és amit csinál negatívan kihat az én életemre is általában ekkor jön a fentebb említett mondatok közül az 1ik.
2011. márc. 6. 20:08
 19/22 anonim ***** válasza:
41%

@napietus.blog.hu válasza:

Az, kutúrnép.

2011. márc. 6. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
79%

ugyan ez van nállunk

még mikor kimegyek este budira akkor is van hogy utánam jön megkérdezi:"kakilsz vagy pissilsz megy-e a hasad?"

haggyon már hugyozni nem vok éves

am meg nagyon zavar hogy ott kel néznem ahogy ö is meztelenkedik

bár kb. 1 éve kicsit visszavett ebböl mert leüvöltöttem és 1hétig nem beszéltem vele

nagyon kiakadtam mert megyek haza bemegyek a szobámba és látom hogy nekem háttal kutat a kükámban és az összegyürt papirjaimat hajtogatja szét és olvassa el

ijenkor már nincs más megoldás mint kiabálni és várni hogy elköltözhess

2011. márc. 6. 20:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!