Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám szerint teljesen normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint teljesen normális hogy mesztenül járkál elöttem +elöttem hugyozik + ilyenek. Hányingerem van tőle és már rohadtúl idegesít és mikor rászólok nekiáll feljebb. Hogyan adjam a tudtára? Hogy ez így nagyon nem jó.18F

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 18:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

Velem is ugyanez a helyzet. Hiába mondom neki, le se szarja. Ha fürdök, kinyitja az ajtót, mondván, hogy egy család vagyunk. Továbbá bemászkál a fürdőbe és ott kezd el csacsogni velem. Rohadtul idegesítő!

Bocsi, de segíteni nem tudok, csak azért írtam le, hogy lásd, nem vagy egyedül :)

2011. márc. 6. 18:40
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Saját anyádtól hányingered van? Ő szült meg te..

Ok nem normális, te nem akarod látni. Akkor tudod mit? Mond meg neki úgy ahogy ide leírtad. De ne úgy, mint egy mákvirág. Határozottan.

2011. márc. 6. 18:41
 3/22 anonim ***** válasza:
45%
b+ fordulj el, nem kő bámulni.
2011. márc. 6. 18:43
 4/22 freddyk015 ***** válasza:
24%
lehet hogy megkívánt a mutter ..figyeld ki hogy nézi-e a brét ha igen akkor cseszheted :D
2011. márc. 6. 18:44
 5/22 napietus ***** válasza:
81%

mondd meg neki, hogy Téged ez zavar, nem vagy már gyerek...egyébként sztem sem normális dolog. engem anyám is, apám is ovis/kisiskolás koromban látott utoljára meztelenül, mikor még segíteni kellett öltözni. én meg őket soha.

29/N

2011. márc. 6. 18:49
 6/22 A kérdező kommentje:
már 1000 féle képpen elmondtam neki de semmi meg se hallja.Hidd el ha vki ennyire bele kontárkodik a saját intim szférádba minden nap és hiába mondom neki,NEM ÉRTI MEG
2011. márc. 6. 18:50
 7/22 anonim válasza:
89%
Zárd be a fürdőszoba ajtót!Csak nem fogja csapkodni az ajtót hogy:Engedj beee!
2011. márc. 6. 18:57
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Fúh megértelek! Nálunk is ugyanez van...nyugodtan szarni sem lehet ebben a házban. De azért ha lecseszem akkor legalább bocsánatot kér. Ha nálad ilyen súlyos a helyzet, nemis tudom...Nem sokára úgyis elköltözöl nem?:D
2011. márc. 6. 18:59
 9/22 anonim ***** válasza:
2%
szerintem dugd meg.
2011. márc. 6. 19:01
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
MILF xD
2011. márc. 6. 19:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!