Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Zuhanyrózsával h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zuhanyrózsával h lehet masztizni? Olyan sokan mondják, de én nem tudok úgy elmenni!

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sem. Sőt a vízsugárral sem.:-D
2011. márc. 6. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Na igen...

Nem véletlenül van péniszre tervezve a puncid.

2011. márc. 6. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én elszoktam ugy menni..

ha olyan a zuhanyrózsátok akkor elcsavarod ugy hogy csak egy erős vizsugár jöjjön ki belöle.. majd hejezd kényelembe magad és irányitsd a csiklódra.. persze közben a nagy akjaidat a másik kezeddel húzd szét hogy a vizsugár el tudja találni a csiklód.

2011. márc. 6. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:

én meg csak úgy tudok :D

közepesre állítom,langyosra, és a csiklómra irányítom, ott tartom egy picit, vagy körözök, néha egy kicsit erősebbre állítom és rögtön elmegyek :) persze közben arra gondolok hogy a barátommal vagyunk a kocsiban, parkban vagy vmi izgi helyen :P

15/L

2011. márc. 6. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
jah azt kihagytam hogy letrekerem a zuhany fejét ;)
2011. márc. 6. 17:47
 6/6 Norb66 ***** válasza:
15%
Ne erőltesd, nem szabad így masztizni, mert a legintenzívebb orgazmus és gyönyört ez a zuhanyrózsa tudja okozni. Utána már nem lesz olyan jó fiúval szexelni, nem fog annyira tetszeni, minta zuhannyal, úgyhogy szerintem ne csináld, mert utána pedig jössz ide hogy nem lefekdtél a pasiddal de nem volt orgazmusod! Komolyan ne csináld!
2011. márc. 6. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!