Milyen gyakran lehet zuhanyrózsával masztizni?
Korábban mindig kézzel masztiztam, a csiklómat izgattam, meg megujjaztam magam. Nagyon jó volt mindig, a csiklóm izgatásával orgazmusom is volt többször. Viszont már olyan sokszor olvastam a zuhanyrózsás módszerről és pénteken készülődtem, egyedül voltam itthon úgyhogy kipróbáltam. Le sem tudom írni milyen érzés volt, egyszerűen fantasztikus. A lábaim remegtek, alig bírtam állni, a hideg kirázott. Azt hiszem ilyen jó orgazmusom még sosem volt.
Ma is masztiztam így, megmondom őszintén nekem így jobb, mint kézzel csinálni magamnak. Viszont olvastam, hogy nem szabad túl gyakran, mert így később ha kézzel izgatom a csikómat (vagy a fiú), nem fogok elélvezni.
Egyáltalán igaz ez? És ha igaz, milyen gyakran szabad zuhanyrózsával masztizni ahhoz, később ne legyen emiatt gond?
16/L
Zúhanyrózsát a fürdéshez használj, és akkor így lehet, hogy lesz egy olyan fiú, aki kielégít!!!
Tudod, nem mindenki szereti, ha büdös a .....!
Köszönöm.
Remélem igazad van, első! :)
Csináld, amikor csak jólesik:)
Én is így szoktam, hihetetlenül jóó:))
Amíg van melegvíz a bojlerban:)
Szerintem ártalmatlan dolog...
"Milyen gyakran lehet zuhanyrózsával masztizni?"
Egész nap benned lehet. Ez komolyan egy kérdés öcsém?
Szerintem nem valami higiénikus a baciknak kedvező környezetben lévő használt zuhanyrózsával izgatni a puncidat, mert fertőzésveszélyes.
Nem szokott égni, viszketni a pinád?
Esetleg erősen szaglik?
Azért okosan masztizz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!