Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyit keres egy hím prostituált?
ha csak nőket vállal és nem útszélen, hanem vacsorákra is kísér stb.
/tudom nem teljesen normális kérdés de azért csak normális válaszokat kérnék/
Az a baj, hogy csak nagyon kevés nőnek van ilyenre pénze és igénye. Szerintem 3-400 körül ha jól nézel ki jó farkad van stb. Ilyet nem ismerek személyesen aki ezt csinálná.
Az egyik haverom Svájcban van ő meleg, 800-1,2 körül keres egy hónapban de vállal mindent. Naponta 2-3X seggbe rakják, kemény meló..
Puncival mennyivel egyszerűbb lenne az élet mi? :D
Hát számold ki!
Először is mondj egy árat, hogy szerinted ez a szolgáltatás mennyit ér alkalmanként, és lődd be, hogy kb. mennyi nő lehet az, aki erre "fizetőképes keresletet" jelent.
Ha van mondjuk 5 állandó kuncsaftja, akik hetente egyszer igénybe veszik, és mondjuk elkér 20 ezret alkalmanként, akkor fél millát keres.
Ha csak havonta egy-két alkalommal hívják, vagy 10 ezernél többet nem adnak a szolgáltatásaiért, akkor havi 20 ezret.
Ki kell próbálni, és kiderül.
Nem kell hozzá vállalkozói, szakma, OKJ képzés, elég egy nagy csomag gumi, oszt' hadd szóljon!
Ha nem jön be, még elmehet a csávó krumplit sütni vagy árufeltöltőnek. ;)
köszi, nem akarok az lenni csak érdekel mennyit kereshetnek :D
főleg nem férfiakkal xD inkább a halál
azért köszi a válaszokat
Olyan nőkkel, akik még vállalhatóak is, pasi prostiként nemigen találkoznál.
Esetleg ha nagyon jó pasi vagy és nagyon különlegeset tudsz, akkor talán a gazdagabbak befizetnek.
Egyébként nők közül valószínűleg csak a gazdag idős hölgyek vennének igénybe.
A férfi prostituáltak 90%-a pedig férfiakat szolgál ki, mert arra van igény.
Egy nő bármilyen ronda is, biztos talál magának pasit, esetleg ha nagyonnagyon ronda és jó pasival akar lenni, akkor fizet.
Én egy fillért se fizetnék pasinak szexért, szerintem a nők többsége így van ezzel.
Ha nagyon különleges valaki akkor sem hiszem, hogy sokkal többet keresne, mint egy nő. Hiába mondják, hogy a pasi egymás után ugye nem tud több nőt megdugni (általában) és ezért többet keres, na de ki fizeti ki neki? Más pasik. De ha a meleg része nem érdekel vkit, akkor ebből nem élne meg túl jól.
Én átlagosan havi 1.800000-et keresek. De ehhez szinte mindent vállalok. A kuncsaftok 99%-a férfi. Az 1% nő pedig csak nagyon perverz dolgokért hajlandó fizetni. Napi 3-4 menettel kell számolni. Persze gumi nélkül vállalom mert úgy többet lehet érte kérni. Ehhez az összegért vállalom az extrémebb dolgokat is. Szolga szerepet, kikötözés, büntetés stb...
Senki ne gondolja, hogy csajokkal vacsorázgatva ebből fog meggazdagodni. Kemény meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!