Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, szerintetek ha vki 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szerintetek ha vki 18 évesen szűz (lány) az hátrány?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ártatlan,csak megválogatom hogy kit engedek az ágyamba. Szerintetek ez elöny vagy hatrany? Mit gondoltok egy ilyen lanyrol?
2011. márc. 6. 14:13
1 2
 1/11 Norb66 ***** válasza:
Egyértelműen előny. Okos lány.
2011. márc. 6. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez előny.
2011. márc. 6. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha idegesít ho szűz vagy és nem fekszel fűvel, fával akkor vegyél egy vibrit azt nyomathatod kedvedre! Egyébként hogy bírod szex nélkül? Ja biztosan masztizol az nekem is bejön!
2011. márc. 6. 14:19
 4/11 anonim válasza:
100%

Bár srácokat kérdezel, de én 24 éves lány vagyok, 19 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Rengetegen kinevettek a hátam mögött. Aztán megismerkedtem a barátommal (aki még most is az), és ő nagyon örült neki.

Egyértelműen előny; sőt már azt hittem ilyen lányok nincsenek is.

Amúgy mennyivel jobb egy olyannal összekerülni, aki pl. 14 évesen már nem volt az, és fél ország megkapta. (elnézést, akire nem vonatkozik, ne vegye magára)

2011. márc. 6. 14:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Én azt mondom előny.

Inkább veszítsd el 20 évesen úgy ,hogy nagyon szerelmes vagy mint 14 évesen részegen 1 buliban azzal akit nem is ismersz.

Elnézést akire nem vonatkozik vagy önhibájukon kívül történt..

2011. márc. 6. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:

a 21-22 éves fiúkat meg leszidják a lányok mert szüzek...

Persze lelehet, hogy azért az még, mert nem volt alkalma a dologra...

Mint nekem...

Úgyhogy értékelendő az álláspontod, viszont a korodbeli lányoknak meg jedi mester kell...

2011. márc. 6. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
nem hátrány.
2011. márc. 6. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

Ha dugibaba akarsz lenni, akkor egyértelműen hátrány.

Ha normális nő akarsz lenni, akkor nem.

Persze attól is függ, hogy amúgy minden más rendben van-e veled? Pl. sok nő gondolja úgy, hogy a szex egy szolgáltatás, amiért a férfi küzdjön meg, adjon érte sokat - ha nem küzd vagy nem ad, akkor nincs szolgáltatás, nincs szex.

Vagy, ha összevész a férfival, akkor szexmegvonással (is) bünteti.

Ezeket a nőket sajnálom... normális esetben a nő is élvezi a szexet és jó szándékú nő nem akar ebből még hasznot is kicsikarni.

2011. márc. 6. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:

én 18 évesen vesztettem el és nem közöltem a sráccal, h szűz vok, csak egyszerűen késznek éreztem magam rá, és megtörtént. élveztem.

utólag kiderült, az exem is szűz volt ( csak ő sem mondta el :D).

visszagondolva vicces volt, h ennyire szégyelltük, h szűzek voltaunk :D( egyébként ennek ellenére ügyes volt, szal az is tévhit, h a szűzek mind bénák előszőr....csak azok, akik félnek a fájdalomtól, meg csúnyának tartják magukat, meg nem akarják kimutatni az érzéseiket, félnek hangot kiadni, hasonló görcseik vannak :))

2011. márc. 6. 14:53
 10/11 szamo77d ***** válasza:

Azt gondolom, hogy egy ilyen lány valóságos kincs!

De jó annak a fiúnak, akinek egyszer a felesége leszel!

2011. márc. 6. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!