Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll fel neki?
Barátommal fél éve együtt vagyunk. Elég sokféle képpen kielégítettük már egymást,de eddig még nem feküdtünk le.Amikor együtt voltunk, már csak attól felállt neki ha valami olyat súgtam a fülébe, vagy ha belnyaltam a fülébe...tök mindegy, egyből hegyesedett. Múlt héten szexelni akartunk, de amikor fel akarta húzni a gumit, leeresztett...
Aztán próbálkoztunk később, akkor ment neki.
most meg megint nem áll fel neki.
Ami csak azért furcsa mert mint említettem eddi mindig nagyon aktív volt, meg előttem is állandóan kufircolt...
mi baja lehet?
Pontosan ezért hülyeség fél évig várni.
Meg lehet szokni egy bizonyos érzést, folyamatot, és ha ez bekövetkezik, akkor más módon nem működik azonnal.
Ez olyan, mint a nőknél, hogy nincs mindig orgazmus.
A férfiaknak meg nem áll fel, mert ráparáznak, meg minnél jobban akarják, annál jobban nem sikerül.
Ha már így történt, kis türelemmel rövid időn belül orvosolható a dolog, csak ne teljesítmény orientált legyen a dolog.
utsó:
de orálisan nem kényeztetted, mi?
magadnak köszönheted.nem tudod felizgatni a barátodat?szép egy nő lehetsz....
rá kell mászni kicsit jobban anyukém,nem a sok hülye ember szavára adni.
kedves utolsó!
neked biztos p.csöd van és tudod a dolgokat.
nekem miért nincsenek ilyen problémáim?
és nem volt még 30 év alatt egyszer sem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!