Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem áll fel neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel neki?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve együtt vagyunk. Elég sokféle képpen kielégítettük már egymást,de eddig még nem feküdtünk le.Amikor együtt voltunk, már csak attól felállt neki ha valami olyat súgtam a fülébe, vagy ha belnyaltam a fülébe...tök mindegy, egyből hegyesedett. Múlt héten szexelni akartunk, de amikor fel akarta húzni a gumit, leeresztett...

Aztán próbálkoztunk később, akkor ment neki.

most meg megint nem áll fel neki.

Ami csak azért furcsa mert mint említettem eddi mindig nagyon aktív volt, meg előttem is állandóan kufircolt...

mi baja lehet?

2011. márc. 6. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak izgul...
2011. márc. 6. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Pontosan ezért hülyeség fél évig várni.

Meg lehet szokni egy bizonyos érzést, folyamatot, és ha ez bekövetkezik, akkor más módon nem működik azonnal.

Ez olyan, mint a nőknél, hogy nincs mindig orgazmus.

A férfiaknak meg nem áll fel, mert ráparáznak, meg minnél jobban akarják, annál jobban nem sikerül.

Ha már így történt, kis türelemmel rövid időn belül orvosolható a dolog, csak ne teljesítmény orientált legyen a dolog.

2011. márc. 6. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:
dolgozz rá szájjal kicsim, akkor jó lesz ne félj.:)
2011. márc. 6. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
velünk is ez van.... csak mi már sokszor próbálkoztunk de nem jön össze, az én párom majd el megy orvoshoz, hátha tud valamit mondani.
2011. márc. 6. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:

utsó:

de orálisan nem kényeztetted, mi?

2011. márc. 6. 13:08
 6/11 Norb66 ***** válasza:
Izgul, stresszel (akár más nem szex témájú dolog miatt) vagy csak szorít neki a gumi.
2011. márc. 6. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
énnekem sem áll!
2011. márc. 6. 13:18
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

magadnak köszönheted.nem tudod felizgatni a barátodat?szép egy nő lehetsz....

rá kell mászni kicsit jobban anyukém,nem a sok hülye ember szavára adni.

2011. márc. 6. 14:20
 9/11 anonim válasza:
pfff ez az utolsó:/ nah mind1...parázik ennyi:)és nem kell hibást keresni ,nem arrol van szó ,h enm tudod felizgatni hanem vmi iatt rástresszel a dlgora vagy pont a gumi zavja/szorítja vagy nem bízik a hatékonyságában...idő kérdése és rendbe jönsztem vag térjetek át gyógyszerra és akk nem kell a gumival bajlódni ,mert sztem az totál elrontja a pillanatot....
2011. márc. 6. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

neked biztos p.csöd van és tudod a dolgokat.

nekem miért nincsenek ilyen problémáim?

és nem volt még 30 év alatt egyszer sem?

2011. márc. 7. 00:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!