Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik házasságkötésig szüzek maradtak, de utána jöttek rá, hogy nem passzolnak össze az ágyban?
Ismerek olyan nöt, aki hozzáment egy a pasihoz aki az elsö volt neki (igaz, házasság elött volt már szex). Hosszú ideig azt gondolta, hogy az teljesen normális, ahogy a férje használja az ágyban.
Neki ritkán volt jó, mindig misszionárius pózban csinálták és gyorsan vége lett. Csak akkor volt szex amikor a pasi akarta, de akkor mindig.
15 év után észrevette, hogy ez neki nem a legjobb.
Késöbb elkezdte csalni, de azokkal sem volt sokkal jobb, csak legalább akkor volt amikor ö szerette volna.
Most válnak.
00:58
Oszt miért is? Ne csak fikázz, érvelj!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:54
Biztos a szex miatt válnak el...
Szia!
Bár én voltam fiúval a házasságom előtt is, de megértem, és tisztelem azokat, akik a házasság előtti sexet tabuként kezelik...Két fiúval voltam eddig, nem is leszek többel, mert férjné vagyok, mindkettő szűz volt, nem éreztem, hogy probléma lett volna közöttünk..az elsővel vesztettem el, az nyilván még furcsa volt, de szerintem az első mindenkinek ilyen...
Na jól elkanyarodtam a témától..szóval utólag visszagondolva, ha megőriztük volna az ártatlanságunkat a férjemmel az esküvőig, akkor sem lett volna probléma kettőnk között, hiszen összeillünk...én nem is értem, hogy hogyan nem passzolhat össze két ember...az igényeket lehet egymáshoz igazítani...
Nekem van egy barátom, aki még szűz, és a házasságig meg is tartja, én drukkolok nekik(a lány is szűz):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!