Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik házasságkötésig szüzek maradtak, de utána jöttek rá, hogy nem passzolnak össze az ágyban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hú de nagy baromság az utolsó mondatod utolsó előtti!
2011. márc. 7. 00:58
 12/17 oegallot ***** válasza:

Ismerek olyan nöt, aki hozzáment egy a pasihoz aki az elsö volt neki (igaz, házasság elött volt már szex). Hosszú ideig azt gondolta, hogy az teljesen normális, ahogy a férje használja az ágyban.

Neki ritkán volt jó, mindig misszionárius pózban csinálták és gyorsan vége lett. Csak akkor volt szex amikor a pasi akarta, de akkor mindig.

15 év után észrevette, hogy ez neki nem a legjobb.

Késöbb elkezdte csalni, de azokkal sem volt sokkal jobb, csak legalább akkor volt amikor ö szerette volna.

Most válnak.

2011. márc. 7. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:

00:58

Oszt miért is? Ne csak fikázz, érvelj!

2011. márc. 7. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:54

Biztos a szex miatt válnak el...

2011. márc. 8. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár én voltam fiúval a házasságom előtt is, de megértem, és tisztelem azokat, akik a házasság előtti sexet tabuként kezelik...Két fiúval voltam eddig, nem is leszek többel, mert férjné vagyok, mindkettő szűz volt, nem éreztem, hogy probléma lett volna közöttünk..az elsővel vesztettem el, az nyilván még furcsa volt, de szerintem az első mindenkinek ilyen...

Na jól elkanyarodtam a témától..szóval utólag visszagondolva, ha megőriztük volna az ártatlanságunkat a férjemmel az esküvőig, akkor sem lett volna probléma kettőnk között, hiszen összeillünk...én nem is értem, hogy hogyan nem passzolhat össze két ember...az igényeket lehet egymáshoz igazítani...

Nekem van egy barátom, aki még szűz, és a házasságig meg is tartja, én drukkolok nekik(a lány is szűz):)

2011. márc. 8. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a szeretettel meg lehet javítani a nem túl jó szexet is: tessék megbeszélni, mi nem működik, elmenni terápiára, és egészségesen étkezni. A szex nem lehet alapja egy komoly kapcsolatnak. Az csak a hab a tortán.
2011. szept. 3. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is probléma volt a házasságban: én voltam az idősebb, mégis én akartam gyakrabban. Azóta elváltunk, most nőt keresek egy 30-as korút, max 40-ig.(162 cm vagyok)..de hozzáteszem: nem lehet csupán a jó szexre alapozni a kapcsolatot, sem egy házasságot.
2011. szept. 3. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!