Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik házasságkötésig szüzek maradtak, de utána jöttek rá, hogy nem passzolnak össze az ágyban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 11:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Remélem senki nem baszta itt el ezzel az életét.
2011. márc. 6. 11:21
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Én ez ügyben nem tudok nyilatkozni, de én is házasságig szűz maradok...
2011. márc. 6. 11:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Annyira gyökérség ez a házasságig szűz maradok dolog. Egy normális párkapcsolatba beletartozik a szex is, nem értem hogy lehet több évet lehúzni egymás mellett szex nélkül.
2011. márc. 6. 12:28
 4/17 anonim ***** válasza:
A "nem passzolnak össze az ágyban" gyökerebb... ha valakivel eljutsz a házasságig, szex nélkül is kiderül, hogy összepasszoltok-e. Ez is csak egy üres frázis, amibe senki nem gondol bele, csak mondja, mondja, mondja...
2011. márc. 6. 12:33
 5/17 anonim ***** válasza:
58%
Mi nem vártunk a házasságig, de mindkettőnknek a másik volt az első. Nem is illünk össze az ágyban, de a mi kapcsolatunk nem is a szexen alakul, bár számomra elég fontos dolog. Legalábbis eddig azt hittem. Szóval egy házasságot szexre alapozni butaság.
2011. márc. 6. 13:15
 6/17 anonim ***** válasza:
két haverom is szüzen akkar meg nösülni , bár nem is fiatalok ! 35 meg közel 50 éves azt hiszem , és még soha nem feküdtek le senkivel , állitásuk szerint ! Ha hazudnak én is hazudok ! Egyébként én sem hiszem el nekik ! Bár nökkel nem igen láttam mégöket ! ja és nem HOMOKÓRÁK !!!
2011. márc. 6. 13:28
 7/17 A kérdező kommentje:

Azért ezzel nem értek egyet, hogy frázis, amibe senki sem gondol bele. Ha a nő mindennap akarná, a férfi meg hetente 1-2-szer, az máris ennek egy tipikus példája. Tessék. Belegondoltam.

A házasságot pedig nem butaság szexre alapozni, mivel a szex egy jó kapcsolat egyik alapja. Nem az egyetlen, az egyik. Ha a szex nem működik, akkor a kapcsolat se fog.

2011. márc. 6. 13:54
 8/17 A kérdező kommentje:
Azt se értem, az elsőt miért pontozták le. Ezzel tényleg el lehet b*szni az életet. Ezen az oldalon vannak a nagyon szexmániások, meg vannak a totál visszafogottak, kettő között semmi.
2011. márc. 6. 14:23
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem gondoltál bele, pláne, hogy még oda is írtam, hogy mi a fő probléma ezzel. Nem hinném, hogy aki ilyen elveket vall, képes úgy összeházasodni valakivel, hogy nem ismeri önmaga és a másik szexuális igényeit. Valamilyen szexuális életük van a házasság előtt is, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy odáig csak beszélgetnek. És ha kicsit is ugyan, de elkezdték, és _ki fog derülni_, ki mennyiszer akarná. Házasság előtt.

A második részben pedig önmagadat cáfolod meg. Persze, a szex közrejátszik egy kapcsolatban, de nem annyira, hogy _csak_ arra lehessen bármit is alapozni. Ezenkívül pedig még sok összetevője van, amik nélkül nem működne, így nincs kiemelt szerepe. (avagy a szex is ott van az alapok közt, de nem annyira, hogy azt mondhassuk, arra van alapozva.)

Ja, és aki ezt akarja, az nyilván okkal akarja, és nem fogja úgy érzeni, hogy elbssza az életét, mert boldog lesz attól, hogy a hite, elvei szerint élhet, azzal, akit szeret, és méltónak talál társának lenni. Ha pedig rájön, hogy téved, akkor sem a szexhiány szúrta el az életét, hanem a rossz döntése az élete mikéntjére nézve.

2011. márc. 6. 14:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Oké. Ezt még kevésbé értem. Sajnos.
2011. márc. 6. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!