Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ezzel mi a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ezzel mi a baj?

Figyelt kérdés
A barátom gyorstüzelő, nagyon durván. 2-4 lökés után elélvez. Sajnos miután belém élvez, nem hajlandó kielégíteni orálisan, én meg kézzel nem élvezem. Nem értem, miután megtörlöm magam, miért olyan borzalmas nagy kérés? Másnak is ennyire undorító? 1,5 éve tűröm neki, hogy a szex ennyire sz.r, akkor miért nem képes ő is örömöt okozni nekem? Önző vagyok?
2011. márc. 6. 01:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

"Azt még áruljátok el, hogy miért nem szerettek a sajátotokkal találkozni? Belőletek van... A csaj meg nyelje le, tűrje hogy az arcára élveztek, stb. Ez megint önzőség szerintem."

A csajom "váladékát" (nem tudom, mi a neve. Bocs.) én is lenyelem, azzal nincs is gond. De a sajátomét ugyannem. Egyszerűen bu*is.

Egyébként egy másik megoldás: Használjatok óvszert. Akkor tényleg nem kell vele találkoznia, és utána is kinyalhat téged, ha neked ez kell. Óvszerben is ugyan olyan jó, mint nélküle. Sőt! Lehet, hogy egy vastagabb cuccban nem menne el két-három lökéstől.

2011. márc. 6. 03:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Hogy miért csinálja? Mert megteheti. Amikor nem volt annyi önbecsülésed hogy ha nem is szakítottál vele de legalább szex stopot rendelj el, rájött hogy megteheti veled és nem kell törnie magát semennyire azért hogy megtartson.
2011. márc. 6. 10:44
 13/17 anonim ***** válasza:
A pasid is elég értelmesnek tűnik, de azért te is kitalálhattál volna már másfél év alatt valamit, ha látod, hogy ennyire viszolyog tőle. Mondjuk előtte kielégíthet, vagy kihúzza élvezés előtt, és máshova spriccel, stb...
2011. márc. 6. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez a pasi egy önzö szemetlada.
2011. márc. 6. 12:03
 15/17 szamo77d ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy önző! Nem tudom, a barátod a saját

spermájától vagy a Te nedvedtől miért undorodik annira, hogy nem hajlandó megtenni, amit kérsz. Örülhet, hogy még

mellette vagy, s nem kerestél valakit, aki tényleg szeret

Téged, ezért boldogan megteszi, amire kéred!

2011. márc. 6. 12:05
 16/17 anonim válasza:
Egyértelmű. Nem szeret eléggé, ha nem veszi figyelembe, hogy mik a vágyaid és az igényeid, miközben te mindent megteszel neki. Jobbat érdemelsz. Hagyd ott és keress egy rendes pasit, olyat, aki értékel.
2011. márc. 6. 19:48
 17/17 ImRonin ***** válasza:
Férfi vagyok de meg kell mondanom...Gyík a pasid...Ha gyorstüzelő akkor előbb pörgesse a nyelvét aztán vesse be tarzant xD. Hála ég nekem időtartami gondom nincs, de nem is tudnék úgy aludni h a csajon nem élvezte a numerát...
2011. márc. 7. 19:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!