Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem eléggé gátlástalanul önző barátod van. Mondd meg neki, hogy jó lenne, ha ezen változtatna, ha már magától nem jutott még eszébe 1.5 év alatt...
Bár nem hiszem, hogy nagy hatással lesz a kapcsolatotokra egy válasz, amit a neten írt egy hülye gyerek.
2011. márc. 6. 01:56
Nem vagy, éppen ezért mondd meg neki, hogy legyél te az első, kezdjen ő azzal, hogy téged elégít ki orálisan, különben nincsen tovább. Ha nem hajlandó rá akkor csak szexre kellesz neki, vagy még rosszabb, egyszerűen nem törődik veled. A párunk öröme fontosabb kéne, hogy legyen mint a sajátunk szerintem, én eszerint élek.
20/F
2011. márc. 6. 01:57
3/17 A kérdező kommentje:
Előtte van hogy kielégít, de az más. Mert aztán nekem izgatnom kell őt hogy felálljon, mert ez se mindig egyszerű, közben elkezdjük , és bennem az az érzés van hogy "ottmaradtam" , hiába volt még a legelején jó. Az más érzés :(
4/17 anonim válasza:
Nem szeret, ez egyértelmű...
2011. márc. 6. 02:17
Nem szeretünk a saját ondónkkal találkozni, ez van. Én sem szívesen tenném.
Azt viszont én sem értem, hogy az előjáték során miért nem nyal ki rendesen, ha már ilyen gyorsan tüzel... Olyankor inkább el tudnám képzelni.
2011. márc. 6. 02:23
paff... elég önző a barátod, ha erre nem képes, akkor elgondolkodtató, hogy szeret-e..
2011. márc. 6. 02:28
7/17 A kérdező kommentje:
Azt még áruljátok el, hogy miért nem szerettek a sajátotokkal találkozni? Belőletek van... A csaj meg nyelje le, tűrje hogy az arcára élveztek, stb. Ez megint önzőség szerintem. A pasim megmondta h ha lenyelem utána nem csókol meg, ezért 1,5 év alatt egyszer sem tettem meg neki, ugyanis megalázónak érzem. Neki minden undorító, én meg az összes kis mocskos fantáziálgatásáért lelkesedjek? Szerintem ez nem így megy...
8/17 A kérdező kommentje:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:23
Egyébként mint írtam, megtörölném magam előtte...Olyan sok mindennel nem találkozna.
Valami komoly baj van a barátoddal.Amúgy nem undorodik mindenki tőle annyira,testnedv ez is mint a vér és ki ne kapta volna még be az ujját ha elvágta.Mondjuk ha elmentem valakiben én se szívesen folytatom szájjal.Mondjuk nem is megyek el fél percen belül.Miért nem gumiztatod?Akkor kevésbé érez és tovább is tart + nem fogja zavarni hogy odanyaljon
2011. márc. 6. 02:40
Egy naív kérdés: Miért kellene azután nyalogatnia, hogy elment benned? Miért nem előtte elégít ki szájjal?
2011. márc. 6. 03:54