Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek is ilyen sok idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek is ilyen sok idő kell a "regenerálódáshoz"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amikor kielégítem a mostani barátomat orálisan, akkor miután elment, még elég sok ideig azt mondja, hogy inkább ne vegyem újra a számba, mert nem jó érzés. És mire újra "harcra kész" lesz, ahhoz is kell egy fél óra, vagy több.

Nem vagyok egy nagy pasifaló, két pasival jutottam el a szexig, de ilyet egyikükkel sem tapasztaltam.

Ő 20 éves

Köszi előre is a választ vagy észrevételeket

19/L

2011. márc. 5. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Különbözők vagyunk, de a fél óra teljesen átlagos. Szerintem ha nem egyszerre van orgazmusotok, hanem először orálisan őt elégíted ki, akkor nyugodtan várhatsz fél órát, vagy maszturbálhatsz előtte, fokozva mindkettőtök élvezetét, s ezzel esetleg siettetve, hogy ő is minél előbb újra harcra kész legyen.

Sajnos sok férfit frusztrál, illetve potenciazavarokhoz is vezet egyeseknél a nők túlzott elvárása. A pénisz nem zószlórúd, se nem ondópumpa, egyszóval nem egy szerszám, még ha annak becézzük is a szlengben.

2011. márc. 8. 11:29
 12/13 Thurston ***** válasza:

Nekem az esetek többségében már öt-tíz perc is elég. Volt már annál több és kevesebb is, de ez az általános. Azt meg nem értem, hogy hogyan lehet rossz érzés, ha a szádba veszed. Akármikor. Én imádom, ha a barátnőm még hosszú percekig végzi a levezetést, miután elmentem.

Na mindegy, nem hiszem, hogy azért olyan sok dolgot tudsz haszonsítani abból, amit mondtam.

2011. márc. 8. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez is tipikus olyan kérdés amire csak annyit, hogy nem mindenki egyforma. Valakinek több idő kell, valakinek kevesebb.

Ha a párod ilyen, akkor mond meg neki, hogy most ő jön az orális kényeztetéssel, vagy bármi. Találjátok fel magatokat :)

2011. márc. 8. 14:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!