Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek is ilyen sok idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek is ilyen sok idő kell a "regenerálódáshoz"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amikor kielégítem a mostani barátomat orálisan, akkor miután elment, még elég sok ideig azt mondja, hogy inkább ne vegyem újra a számba, mert nem jó érzés. És mire újra "harcra kész" lesz, ahhoz is kell egy fél óra, vagy több.

Nem vagyok egy nagy pasifaló, két pasival jutottam el a szexig, de ilyet egyikükkel sem tapasztaltam.

Ő 20 éves

Köszi előre is a választ vagy észrevételeket

19/L

2011. márc. 5. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez egyaltalan nem fura, mondhatnam atlagos.

26/N

2011. márc. 5. 22:05
 2/13 acel ***** válasza:
nem tudom ha 10-15 percen belül nem áll fel akkor már kezdem kínosan érezni magam, de miután elmentem nekem kb fél-1 perc kell ahhoz hogy utána élvezzem ha hozzáérnek, addig eléggé érzékeny a dolog.
2011. márc. 5. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem, ha elélveztem utána állva marad továbbra is, gumicsere és folytatjuk:)

Velem az a baj, hogy hiába élvezek el nem tudok kielégülni:(

20f

2011. márc. 5. 22:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindannyian másmilyenek vagyunk, nekem sem kell fél óra, de lehet neki sem. Dumáljatok, tereljétek a gondolatokat kicsit. Vagy 2 menet között igyatok egy kis szeszt, hátha oldja a srácot kicsit. Vagy fogdosd olyan helyeken, ahol gerjed. Tudod, azok a jó öreg erogén zónák. :)
2011. márc. 5. 22:09
 5/13 anonim ***** válasza:

nekem is ugyanaz a bajom, mint az utolsónak..

hidd el, lehet titeket csajokat el tudunk juttatni a csúcsra, de nekünk ez nagyon rossz..:(

2011. márc. 5. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:

én tapasztaltam mindkettőt...volt 2 pasim, akik elélvezés után 5 percel már készek voltak újabb menetre (elég látványosan :D).

volt 1 olyan is, aki menet közben sem volt elég kemény, + sztem teljesen merev se (ejtettem is hamar).

aztán a mostani pasim, aki már 38 éves, szintén 5-10 perc után már "harcra kész" :D. ...de én elmenés után azonnal nem szoktam birizgálni őket, m nekem is kell pár perc pihenés :D...szal azt nem tom, h 1 percen belül nekik is rossz lenne-e.

csodálkozom mostani barátomon kül. mert azt hallottam, az idősebbeknek már több idő kell, és nemis izgatottak folyton, ő viszont igen...remélem, nem szed viagrát: :D

20/L

2011. márc. 5. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Normális! Sőt! Hallottam már olyat, hogy valaki egy napig képtelen az ejakulálás után szexelni... Ezt hívják úgy, hogy "egylövetű".
2011. márc. 5. 22:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát nem egy perc múlva, annál azért több:)

Ha egy perc lenne, nem írtam volna ide:S

2011. márc. 5. 22:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Nemtom, én szex közben adott esetben képes vagyok minden gond nélkül folytatni addig míg 2.-szor is elmegyek. Bár állítólag erre férfiak nem képesek, de láttam fölöttem is írta vki. Hát nekem is megy, elmegyek, kicsit lassítok a tempón, majd a holtpont után szépen visszagyorsítok megint, szal mehet megállás nélkül. Na de ez persze rendes szex esetén. Orál esetén utána kicsit én is szoktam pihenni, Úgy gyakran nagyobbat tudok élvezni mint vaginális szex közben, és akkor amíg érzékenyebb vagyok jól esik kicsit rápihenni a folytatásra. Ez van mikor 5-10 perc, van mikor akár 20 is, attól függően mit csinálunk addig. De szerintem max 10percen belül bármikor képes lennék folytatni orál után is.

"életművész"

2011. márc. 6. 01:01
 10/13 szamo77d ***** válasza:

Ez így teljesen normális, csak fiú és fiú között van kü-

lönbség. Az biztos, hogy ejakuláció után a fiúk ingerelhetetlen (refrakter) állapotba kerülnek. Ez nem

akaratlagos, nehogy szemrehányást tégy érte a barátodnak!

És mikor elmúlik ez az állapot, újra harcra kész!

2011. márc. 8. 11:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!