Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vesztettetek el a szuzessegeteket?

22:28
De többet ne nagyon, mert az alkohol nagymértékben rombolja a lyukérzéket. Gondolj csak arra, hogy milyen nehéz illuminált állapotban beletalálni a kulcslyukba...:D

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:31
február 7.
Jó nekd hogy a sok alkohol neked csak a lyokérzékedet vágja tönkre!Nálam ilyenkor csak 10 per és el se megyek a végén de akkor már tényleg nagyon ittas vagyok.... :)
Amúgy a felest azért kell hogy ellazulj mert ha nagyon előre eltervezed akkor szenvedés is lehet belőle,mármint ezért jön jól egy csepnyi alkohol hogy ellazítson meg valami zene vagy film és egy kulcsrazárt ajtó.

két hét múlva vesztem majd el, ha semmi nem jön közbe :)
remélem nem fogok akkora csalódást okozni mert a párom elég tapasztalt már :S
18/f

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:39
Ha a párod elég tapasztalt akkor semmi probléma nem lessz!!!
Ha meg lessz akkor ennyit a párod tapasztalatáról...Ajánlom elöttte a 1 héten kersztüli pettinget...
De egy jótanács!Ne tervezd így el előre mert akkor túlságosan rágörcsölhetsz,nálam ezért csúszott vagy 1 hetet a dolog míg teljesen nemsikerült ellazulni és igazából ráhangolódni az akkori szerelmemre.
Sok sikert!!!
Első alkalomra használj zöld life stylest!A többinél már mehet a szürke!!!Gumi nélkül elösször csak olyannál probálkozz aki tabit szed(találkoztam olyannal aki azt hazudta)A lényeg ne töltsd meg a mézeskancsót!
Sok sikert!

"Ne tervezd így el előre" hát azért a pontos időpont mert akkor egész hétvégén miénk a ház :)
Köszi a tanácsokat ;) Amúgy tablettát szed. Nincs bennem para csak amiatt izgulok nehogy nagyon hamar elmenjek :S

Ha tablettázik akkor Én a helyedben nem paráznék hogy hamar elmegyek e...
Ilyenkor tök mindegy hogy mikor mész el mert nyugodtan megtöltheted a mézesbödönkét isteni nektárral és akkor folytathatod tovább.És ha túl hamar mész el akkor ne bánkódj mert ilyen mindenkivel előfordul,még a leg tapasztaltabbakal is.olyankor semmi baj nincs mert akkor a következő menetben kárpótlom érte a partnerem.Jó neked hogy egyből gumi nélkül eshetsz bele a dolgokba!
Üdv!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!