Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vesztettetek el a szuzessegeteket?
Figyelt kérdés
komoly valaszokat2011. márc. 5. 21:55
2/19 anonim 

válasza:

18évesen és egy 15 éves szűz lánnyal.(még máig sem hiszi el ,hogy szűz voltam XD
3/19 anonim 

válasza:

Most teljesen komolyan leírom neked, hogy ez már az ezredik ilyen kérdés, és szerintem nem csak az én nevemben beszélek, ha azt írom, hogy unalmas is!
4/19 anonim 

válasza:

1 hét múlva fogom ha a sors is úgy akarja, drukkoljatok!:)
20f
5/19 anonim 

válasza:

nem volt kicsit korai a lánynak?
7/19 anonim 

válasza:

2004. november 4-én (tényleg ezt kérdezted...)
8/19 anonim 

válasza:

Akkor úgy tünt nekem hogy nem volt korai!!!!
Így útólag "szülői szemmel"nézve meg aztírom hogy igen is korai volt!Jó nincsen gyermekem(legalább is nemtudok róla),de így 10 év után változott a gondolkodásmódom is!!!
És nem ő volt az egyetlen 15éves szűz lány akit megajándékoztam!
9/19 anonim 

válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:02
Drukkolunk!!!
Egy feles töményt ígyál meg elötte!!!
Sok sikert az actionhoz!
10/19 anonim 

válasza:

22:22
Köszi, leküldök majd egy felest:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!